resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 522
    klasik futbol seyircisinin anladığı kadardır kendisi. ne eksik ne fazla.

    gardaş. kendisi sağa sola pas atıyor diagonal. aynen. akhisar'da da atıyordu. halı sahada da atar. real madrid'e gitse orada da atar. hagi gelse mesela 50 yaşında. o da diagonal pas atar. bizim mehmet abi var 40-50 metre ayağa pas atıyor.

    gardaş. 4-5-1 oynuyon he mi ? he. 5 orta saha, 2 kanat gitti, kaldı 3. 1 adet sneijder'in var serbest oynattığın, kaldı mı 2. peki sence bebeğim o kalan orta sahaların özelliği nasıl olmalı ? ileri ve geri koşan. yaklaşık 70 metre gezen ayağı da iyi olmalı ki kanatların ve sneijder'in rahat hareket etsin. peki bizde kim var ? selçuk, hamit, bilal, yekta, emre, rodrigez, jem. melo gitti diye bakıyoruz. hangi biri istediğimiz özellikte hacı dayı ?

    orta saha 2014-2015 sezonunda melo olmasına rağmen darma duman olmadı mı ? oldu. bize dinamik orta saha lazım değil mi ? lazım. eee amk. hani nerede ? yok.

    neymiş bilal, selçuk'tan iyi pas atmış. lan zaten selçuk da artık ilk 11 futbolcusu değil ki amk. iki senedir nerede selçuk ? takımda oynaması bile skandal zaten onun. sanki iniesta'yı kesti. tövbe yarabbim ya. adamlar xavi'yi yolladı takımdan. neden acaba diye hiç sordun mu kendine ? xavi kötü pas mı atıyor ? adamlar defansif özelliği bitti, koşamıyor diye yolluyor. yerine daha genç birini alıyor. biz neden yabancı sınırı yokken gidip 32 yaşında adamı alıyoruz ? şunu anlamamak için neden diretiyorsunuz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın