resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4137
    açıklamalarına bakarsak şampiyon bir takıma transfer yapmayı kupa kazanan oyunculara haksızlık olarak gören vasat td. misal bu sene bütün kupaları toplayan barça arda ve vidal'i alarak onların mevkilerinde oynayan oyunculara haksızlık etti. demek ki bu adamın kafasına göre sadece başarısız olan takımlar transfer yapmalı.

    bir de "ligde ve şampiyonlar ligi'nde başarılı olacağız demiyorum, olmaya çalışacağız" açıklaması var ki evlere şenlik. akhisar'da değilsin hoca, burası galatasaray. bu ülkeye, bu takıma ne yıldız topçular, ne antrenörler geldi, kupa kazanmayınca hepsi tukaka oldu, teneke bağlanarak yollandı. sen kupa alamadığın zaman burada kalacağını falan mı sanıyorsun. senin savunan adamlar bile fener ya da beşiktaş lig şampiyonu olduğu gün sana s.ktir çekecek. öyledir bu işler.

    bunlar büyük camialar. ismail başarısız oldu yollandı. bilic başta iyi gitti, liverpool'u eleyince ilah oldu ama sezonu kötü bitirince küfürler edile edile yollandı. 2 kupayı alamasaydın sen de gidecektin. bu küplerde başarılı olmaya çalışacağız diyemezsin, ya olur kalırsın, ya da olamayıp gidersin, bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın