• 168
    takımın derli toplu oynadığını gördüğümüz ilk maç, daha önceleri de belirtmiştim malum bir tayfanın her gün aynı başlıklar altına "öldük, bittik, mahvolduk, 8. bitiririz" haykırışlarını bir kenara bırakırsak takım öyle rezil, berbat, kötü falan değil, eksikleri yok mu ? var, öncelikle

    sağ bek, yine ergenlerin bokunu çıkartıp yaptığı eleştirileri umursamadan izliyorum şu adamı ama cidden iyi değil, o sırada validemin memleketten gönderdiği yaprak sarmalarını yiyordum ama kendisi benden daha hızlı şekilde çalım yiyor.
    stoper, mutlaka direk oynayabilcek kapasitesi olan bir yabancı alınmalı, carole denen arkadaşı bulan scout kimse mümkünse o gitsin arasın.
    takım savunması, bence en çok bu bölümde sıkıntı yaşayacağız, bud a öyle transferle falan olacak iş değil.

    diğer taraftan yenilere bakacak olursak

    bilal daha öncede bolca yazıp çizdiğimiz gibi öyle çöp futbolcu falan değil iş yapacaktır ama o kadar para verilmesi yanlış olan oldu, artık elinden geleni yapan bu arkadaşa destek olmalı, tr ligi standartları için hücum yönünde bence eksiği yok, savunma yönünde doğru yer alıyor ama ilk hamlede topu alamazsa ikinci hamlesi yok o nedenle orta sahası çok kuvvetli takımlara karşı çok dikkatli olmalı.

    podolski, eksikleri var maç temposu henüz tam değil gayet normal ama her türlü iş yapar tank gibi türkiye liginin şifresi bu, güçlü kal, yıkılma ve kendisi maşallah bu konuda çok iyi, hız yönünden elbette bundan 5 sene öncesi gibi değil ama yanına yaklaşan rakip omuz attığında o değil rakip iki adım geriye sektiğinden çok problem olmuyor.

    jem (bundan sonra kendisine cem denilecek) : iyi niyetli temiz çocuk tadında her yere koşuyor ama çok mu fazla kayarak müdehale yapıyor bana mı öyle geliyor bilemedim, rotasyon oyuncusu olarak kalacak gibi.

    rodriguez : kısa süre içerisinde gördüğüm tek şey oyun görüşü fazla ayağına gelen 3-4 pozisyonda top belli bir bölgede sıkışmışken hemen boş kanada topu aktarıyor, bundan fazla bir şey görmedim o nedenle şöyle iyidir böyle kötüdür demeye daha var.

    carole : işte bu arkadaşı getiren scout kimse aferin demeli, arkadaş cidden hem diri hem top tekniği yeterli, hemde pozisyon alma konusunda çok iyi ki bu oynadığı poziyon için en önemli 3 özellikten biri bence, olmuş.

    bambaşka bir taraftan,

    tarık'mıydı o ikinci yarı sağ tarafta oynayan ? yok gayet başarılı oynadı diyeceğim ama tarık'sa eğer bekleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın