resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4435
    işte tam da bu adam neden galatasaray taraftarının çoğunluğunun diğer kulüp taraftarlarından farklı olduğunu ortaya koyuyor.

    bak kardeşim, galatasaraylı başarıya kanmaz, seni başarıya götüren adamı takdir etmesini bilir, ta ki başarıyı sahiplenip kendini galatasaray'la bir tutana dek.

    fatih terim dediğin adam başarı olarak galatasaray futbol tarihinin neredeyse yarısı. evet sertti, hırçındı, küfürbazdı, bizden başka kimse sevmezdi ama biz ölümüne severdik. ne zamana kadar peki? kendini galatasaray sanana kadar. o kısımlara girmeyeceğim, herkes biliyor artık olanı biteni. fatih terim ne zaman "ben galatasaray futbolunun imparatoruyum madem, istediğim şekilde davranırım." zihniyetine büründü, işte o zaman galatasaray taraftarı "hoca orada duracaksın, fatih terim de olsan burası galatasaray, babanın çiftliği değil." dedi.

    hamza hoca için de durum aynısı aslında. iki kupayı alınca istediğimi yaparım sandı. yapamazsın, burası galatasaray, burada tek saygınlık kriteri başarı değildir, olamaz da, hiçbir zaman da olmadı.

    mancini hamza hoca'yla kıyaslanamaz bile başarı konusunda tabii ki. galatasaray taraftarı mancini'yi niye seviyor? üstün başarılarıyla değil tabii ki. niye olduğunu merak eden, adamın başlığındaki girdileri okusun önce hafızası yetmiyorsa, yine anlamazsa gelsin anlatalım tekrardan.

    prandelli de italyan, ondan niye herkes nefret ediyor da mancini mancini diye sayıklıyor herkes. prandelli gibi adam müsveddesi değil çünkü adamın hası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın