• 64
    bazen bir mağlubiyet 5 galibiyetten daha faydalıdır. bu maç öyle bir maçtır. bu maç sezon öncesi uykudan uyanma maçıdır. umarım takım mağlup olur demeyeyim de kötü futbol oynar ve yönetim ve teknik heyet uykudan uyanır. geçen sezon hazırlık kampında da prandelli için böyle giderse 3 ay sonra istifa sesleri yükselir demiştim. bu sezon da geçerli.

    geçen sene ağustos ayının sonlarında prandelli için yazmışım bu yazıyı. köy görünüyor, takım ortada. müneccim filan değilim.
    (bkz: cesare prandelli/#1548422)

    4 sene önce kurulmuş olan bu kadronun yetersiz olduğu geçen sene ortaya çıkmıştı. bu sene hem rakipler daha çok güçlendi hem de bu kadro daha da yaşlandı ve formdan düştü. had burak yine atmaya devam ediyor ama selçuk yekta'dan biraz hallice durumda. melo zaten gidiyor. kalsa bile o da düşecek. selçuk-melo orta sahası geçen sene de iyi değildi bu sene olursa da iyi olmayacak. melo'nun dediği gibi buradaki misyonu bitti. selçuk'un da bitti.

    defansa bakıyorsun 2 senedir üstüne hiçbir şey koyamayan semih ve oynadığı her maçta kritik hatalar yapan canlı bomba chedjou. beklere değinmek bile istemiyorum.

    işte tüm bu sorunları görmeyen veya görmek istemeyen yönetim+teknik kadronun görmesi için köprüden önce son çıkışlardan olan maçtır bu maç.

    biz bu maçı es keza kazanırız veya iyi top oynarız sonra bakın takımın takviyeye ihtiyacı yok, böyle şampiyon oluruz türünden demeçler duyarsak ligin 5. haftasını göremez teknik heyet. fikstürü filan da bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın