resim
Sercan Yıldırım
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1931
    basında hakkında çıkan kalacak haberleri ve bu haberlere paralel genel kanı aksine 30 ağustos akşamı galatasaray formasından başka bir forma giyeceğini düşünüyorum.

    umut, yekta, olcan üçlüsünün aksine kendisini süper ligde isteyen takımlar mevcut. kaldı ki kendisi de az önce adını yazdığım adamlara kıyasla az, ve anadolu kulüpleri tarafından verilebilecek bir paraya forma giyiyor. şimdi forvet alacaksan (alıyoruz sanki) ve burak ile umut her halükarda takımda kalacaksa (ki öyle görünüyor) ve sistemin 4-2-3-1 olacaksa (ki öyle olacak gibi) ve başının üstünde fffp gibi bir balta varsa (aman dikkat) kadronda 4 tane forvet tutma lüksün olamaz. ancak ağustos sonuna kadar biraz parlatırsan (tok satan rolüne bürünürsen, yoksa sercanı parlatabileceğimizi sanmıyorum) belki 1-1.5 milyon euro gibi bir bonservisle satabilirsin.

    ola ki forvet alamadın, bu halde kendisini kadroda tutarsın ve ocak ayına kadar kadronda 2 değil 3 forvetin olur. açıkçası forvet alamazsak ve burak sakatlanırsa , umutun yerde sürünen performans gösterdiği maçta bir alternatif fena olmayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın