resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 170
    'iyi olsa real madrid'de oynardı' çok yanlış bir bakış açısı. real madrid'den bahsediyoruz, dikkatinizi çekerim. gerçi hangi takım olursa olsun, iyi olsa şurada burada oynardı demek çok saçma. real madrid'de bale için bile hazard ile takas haberleri çıkıyordu, bu haberler de asparagas değildi. ne yani, bale kötü oyuncu mu? eto'o dediğiniz adam paldır küldür kovuldu neredeyse real'den, barcelona taraftarları mallorca'dan transfer edildiğinde 'iyi olsa real madrid bırakmazdı' demiş miydi acaba? bu bakış açısını wesley, inter'den galatasaray'a geldiğinde de gördük. 'inter'de kadroya giremiyor, bu mu dünya yıldızı?' eleştirileri gırla gidiyordu. sonuç? wesley ortalığın anasını belledi.

    daha içi dolu eleştiri yapmak lazım. 'iyi olsa real neden bırakır' demek değil de, 'bu oyuncuya neden başka talip çıkmadı, neden neredeyse bedavaya geldi ve neden yıllık 800 bin euro verecek başka bir avrupa takımı yoktu?' gibi eleştiriler cidden daha mantıklı. hatta çok mantıklı. zira ben galatasaray dışında kendisiyle ilgilenen herhangi bir takım görmedim bu transfer operasyonunda.

    hakkında soru işaretleri olması çok normal, ama bunu doğru şekilde, doğru saptamalara dayandırarak demek gerekiyor.

    not: bu entry kimseyi hedef almak için yazılmamıştır, sosyal medyada hakim olan bu iyi olsa şöyle olsa böyle olsa tarzı saçma önyargılara binaen yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın