resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 323
    cüneyt tanman'ın 2015-16 sezonu öncesi transfer sezonunda kafasındaki başarı kriteri "x senedir alınamayan adamları almak" olduğu için podolski ile birlikte alındığına inanıyorum.

    zamanında fatih terim de kendisini istemişti. fatih terim'in istediği dönemde kendisi alınsa laf edilmezdi zira yabancı sınırı nedeniyle en sikko topçular için bile anadolu kulüpleri 3-5 milyon euro isterken jem karacan gibi iyi kötü bir premier lig görmüş adam çok daha ucuza mal edilebiliyordu. o dönemde rotasyon için ideal adam diyebilirdik, zira takım türk pasaportu taşıyan oyunculara muhtaçtı.

    özellikleri çok koşması ve mücadele etmesi. izlediğim kadarıyla bundan gayrı bir kabiliyeti veya özelliği bulunmuyor. ileri doğru pas attığını görmedim henüz. toplu oyuna da çok dahil olmuyor. hamza hoca bu sene de kafasında geçen senenin son döneminde oynadığımız ve sırf 4. yıldız sevdasına tolere ettiğimiz 1-0 lık maçlar oynamayı planlıyor bence. jem de top rakipteyken daha aktif olan bol koşan ve mücadele eden yapısı ile hamza hoca'nın çekmeye çalışacağı otobüsün lastiklerinden bir tanesi olacak. selçuk'un yorulduğu maçın son dakikalarında oyun tutmak için girecek, belki kupa maçlarında oynayacak. jem den beklenti bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın