resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2524
    bu transfer döneminde yapılan en mantıklı işlerden birisi kendisini göndermek oldu. şimdi üstüne para verdik mi verdiysek ne kadar verdik bilmiyorum ama tazminat ödemeden gönderdiğimizi varsayarak söylüyorum çok iyi hamle.

    bu arkadaşa beşiktaş bile tekme atmıştı. stoper olarak çok dengesiz. şimdi yazılmış olanları tekrar tekrar yazmaya gerek yok. kendisini bek oynatma gibi romantik düşünceler var ama işin aslı öyle olmaz. bir oyuncunun bir mevkide oynaması için sadece fiziksel olarak uygun olması değil aynı şekilde o mevkinin gerektirdiği mental özelliklere de sahip olması lazım.

    (bkz: hamit altıntop/#1770970)

    hamit altıntop hakkında yazdığım entryimde bu konuda daha açık bir şekilde anlatmaya çalıştım. kendisinin iyi bir bek olacağını düşünenler hep şu örneği veriyor. sol bek oynadığı kopenhag maçında sağ taraftan çok iyi orta açtı. zaten sorun bu. açtığı orta gol olmasa sol tarafımız bomboş olacak ve belki gol yiyeceğiz. sağ bek oynayan adam neden sol taraftan orta açar inanın hiç bilmiyorum ama üzülerek söylüyorum ki sabri kadar bile bek oynayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın