• 2215
    tarih itibariyle "takım olma" meziyetlerinden oldukça uzak olan ekiptir. kağıt üstündeki kadrolarına ve de göz ucuyla hazırlık maçlarına bakıp methiye düzmenin alemi yok, bizde işler boktan gittiği için tüm maçlarını tek tek takip edip oyuncularını izledim.

    şu an için konuşacak olursak defansları bireysel anlamda iyi ve hamleli ama toplamda aşırı yavaş ve de uyumsuzlar. caner bitik, nani umursamaz, van persie ise henüz hazır değil fakat fernandao ve sow kendisinden çok daha formdalar. diego'nun da bir bok yaptığı yok. pereira sağ bekte gayet de hazır ve motive olan topuz veya yine en azından ortalamanın üstü oynamış olan şener yerine hasan ali'yi (evet sağ beke hasan ali) koyabilecek kadar basiretsiz birisi.

    iki yıldız aldılar diye neyi övülüp duruyor anlamıyorum. elbette ilerleyen aylarda coşarlar ederler bu kuvvetle muhtemel bir senaryo ama şu an için iyi değiller. çözmeleri gereken bir sürü takım içi mesele var.

    şaka maka volkan ve sow taşıyor takımı.

    not: meireles dünya sikime minare götüme modunda, topal hazır, souza çok iyi oyuncu ama henüz takıma tam alışmış değil, alper ise hiçbir şey yapmadı ve hayalet gibiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın