resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4055
    28 temmuz 2015 galatasaray ogc nice maçınin ilk 10 saniyesini izledikten sonra elektrikleri giden bir zat olsaydim cok uzulur ama feci umutlanirdim herhalde. takim ilk 10 saniye bir pres yapti ki vay arkadas dedim helal.

    sonra onlar ölür biter. (bkz: youtube katil ninjalar cuneyt arkin)

    taraftarla dalga gecen, hicbir anlami olmayan, 10 saniyeden ibaret bir pres. haydi defans boktan. dilimizde tuy bitti lan. geldiginden beri soyledik. yapma dedik guvenme dedik. bari 4. yildiz icin kopruden gecene kadar ayiya dayi diyor olsu dedik. yok arkadas. o defans hatti cem yilmaz'a gece buzdolabinda bakan yarim yogurt gibi bakiyor. sagi yok. ortasinin yarisi miadini coktan doldurmus sol beke emanet. beriki gosterdigi muhtesem(!) performansla eboue'nin gitmesine sebebiyet vererek belki de zincirleme bir felakete sebebiyet vermis chedjou.

    onlerine bakiyoruz melo yok. hani herkesin yeri dolar ya ammosunun gulu. nah dolar. hani 2 gun gecikti mi "galatasaray'dan buyuk olmayan" ancak ne hikmetse koca kulubu apacilerin, komancilerin, cerokilerin ve siyularin oyun alani haline gelince "dengeler de dengeler" melo. melo'nun beli cikmis anasini satayim senin yamali bohca 11'inin aciklarini kapatacak diye. bir de muhlet vermismis. ilk para krizinde istanbulspor'a giden adamdan galatasaraylilik dersleri yersen. selcukla hamit paslasirlarken kac top kaybedildi sayamadim.

    poldi, sino, yasin gariplerim bir o yana kosuyorlar bir bu yana. burak'la verkaca falan giriyorlar. yasin'le sino alisik ama panzer firca ustune firca kayiyor burak'a. hic affi yok. garibim zannediyor ki burak kasten pas vermiyor falan. yok abicim yok adam art niyetli degil. pas veremiyor sadece. o ozellik fm diliyle 5. yani ay 45 dercelik aciyla dunya'ya tersten bakinca kontratakta falan 3 pas yapiyor sonra sadece o video donuyor bizim romantiler de straykir mtraykir diye kendilerini avutuyorlar. yani pasli oyunu yok arkadasin uzerine varma bu adamlar tehlikeli adamlar. bunlarin sumuklu versiyonlari ne starlar yedi aman diyeyim.

    hayir hucum olarak hamza'dan beklentim zaten yok. topu sino'ya verin taktik derinligi olan adamdan ne bekleyeyim? poldi sino yasin konusacaklar. aralarina da real madrit suyu icmis rodrigez'i alacaklar. burak kenarda oturacak. sag beki ignore edip birseyler yapmaya calisacaklar. teknik taktik yardim falan beklerlerse cok beklerler.

    e hucum yok savunma yok ne kaldi geriye?

    allah'in sansli kulusun hamza. bu hazirlik macinda geldi basina. gelmeyebilirdi de. adamlar hazirlik macina yedek kadroyla cikip sallamayabilirlerdi de. gideceksin diyeceksin ki birader boyle boyle. bana fransa ikinci liginden bedava kabiliyetsiz bir sag bek alin. olmadi ferikoy'deki halisahadan sag ayakli bir afrikali getirin. bulabiliyorsaniz bir de on libero. yoksa ben yokum. bu kadar.

    cunku yoksa sen harbiden yoksun. cunku bir de sen atladin bu transfer islerine. gittin bize yonetimin pr'ini yaptin. sen susacaktin haci. bu transfer politikasi yonetimin uzerine kalacakti. lakin cok biliyorsun ya, transferler uzerinden adam motive edeceksin ya. al sana motive ettigin milyarlik evlatlar. tursunu kur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın