resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4051
    teknik direktörümüz. evet eşleştireceğiz evet geçen sezon takımın bazen ne oynadığını kimse anlamadı. ama aldığı takım ne darbeler geçirdi ne maceraların içine girip buhranlardan döndü. o takımı her ne olursa olsun şöyle ya da böyle aldı. türkiye' de armasına ilk dördüncü yıldızı takan takım yaptı gitti birde en son fi tarihinde alınan çifte kupayı aldı. bir huzur ve uyum getirdi ne olursa olsun doğru kimyayı yakaladı sevabıyla günahıyla.
    şimdi bence en büyük haksızlık şurada;
    kendisiyle aşağı yukarı aynı dönemde yalnız tam 1 sene önce gelen mancini, kendisinin yaptığı başarıları yapsaydı şu an ilahtı. niye adamın kara kaşı kara gözü yüzünden mi tapacakdık ? oynanan futbol aynı olsa bile olsun düzelir arkasındayız mesajı vermezmiydik çünkü mancini' ydi x ya da z mevzu mancini mevzusu da değil ? mevzu etiket bence bu adamın adı hamza hamzaoğlu fazla saygılı fazla dengeci vs. birinin aldığı takım şampiyondu hatta biri daha kalibre olarak düşük de bir takım aldı.
    evet bende kızıyorum. hatalarını da söylüyorum, söyleyeceğimde. ama bu adama istifa demek haksızlık, şımarıklıktır. neşterini vursun hiçbir şey yapmasın ama çöplerinde arkasında durmasın ama yeter.
    kısaca herkesin düzgün olduğu yerde tek yamuk değildir.
    esas sorun bence burada (bkz: galatasaray yönetimi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın