resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4046
    "son haftalarda oynattığı futbol" sayesinde galatasaray bugün tarihine bir şampiyonluk daha eklemiş, 4. yıldızı takmış ve doğrudan şampiyonlar ligi'ne katılma hakkı elde etmiştir.

    ben kendisinin sezon içindeki abartı hücum odaklı futbol anlayışı ile özellikle kritik haftalarda, büyük maçlarda ve ileride avrupa'da büyük sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyordum. ancak kendisi beni yanıltarak en kritik haftalarda en akıllı futbolu oynayarak diğer rakiplerinin hatasına düşmemiş ve şampiyonluğu almıştır. daha da önemlisi gelişime ve öğrenmeye açık, genç bir teknik adam olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. muslera olmasa o şampiyonluk gelmeyebilirdi ancak rakiplerinin kritik haftalardaki mental çöküşleri, taktiksel hataları; maç içinde bireysel hatalardan verilen pozisyonlardan daha pahalıya mal olmuştur.
    üstelik kendisi, kendisinden önceki hocalar gibi eboue, riera, drogba, ujfalusi, elmander gibi tecrübeli, kaliteli isimlerle oynamamıştır. onlardan artı olarak kullanma şansına eriştiği oyuncular yasin öztekin ve olcan adın :(

    kendisine her fırsatta sallayan galatasaray taraftarı;
    roberto mancini'yi hiç sevmez,
    frank rijkaard'a hoca değil der,
    michael skibbe skib bıraktı der,
    kalli bunak dede der,
    hagi'den hoca olmaz der,
    gerets iyi hoca olsa avrupa'da başarılı olurdu der,
    lucescu çok savunma yaptırırdı der,

    der oğlu der. bu böyle brian birch'e kadar gider anasını satayim. ben 24 yaşındayım, bizim taraftarın bir tane hoca beğendiğini görmedim. sanki kovup yenisini getirsek, onu beğeneceklermiş gibi konuşuyorlar. yok, mourinho da gelse beğenmeyen çıkar. alex ferguson bizim için hocalığa dönse, onu da beğenmezler. bizim taraftar böyle. yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın