resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4023
    28 temmuz 2015 galatasaray ogc nice maçı'nda ne yaptığını kendisi de bilmemiştir. o çok güvendiği sabri allah'tan bu maçta yaktı kendisini de eline bir fırsat geçti. şimdi ya sağ bek için o yönetimi yakacak ya da evladıyla beraber batacak. öylesine utandı ki sabri'yi değiştiremedi bile. önce chedjou'yu çıkardı sonra 8 tane adam aldı oyuna sabri'ye dokunamadı. o sabri gitti ikinci penaltıyı yaptırdı ya la!

    rezalet gelene kadar takımın oynadığı top koskoca bir hiç. 2 tane pozisyonumuz yok. top kayıpları gırla. pozisyon hataları gırla. melo'nun eksikliği sağ kanadımızı iyice yol geçen hanına çevirecek çünkü hamit melo gibi yardım da edemiyor sabri'ye. elle tutulur hiçbir şey yok. hem de hiçbir şey. kendisinin kattığı da hiçbir şey yok. ne bir oyun planı var ne birşey.

    yasin poldi biri sağda biri solda. hangisi sağa geçse verimsiz. öncelikle solaklar ve arkalarında sabri var. nasıl oynasınlar garibanlar!? hamza 8 tane adam oyuna soktu sonra. 8'i de körlemesine saldırdı belki karambolde taze güçle bir tane atarım yaslanırım karizmayı kurtarırım dedi. 4'lük oldu.

    aklı varsa inter maçını iptal ettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın