2015-2016 Hazırlık Maçı
19:00 Lavanttal Arena
0 - 4
  • 68
    ideal kadromuzla oynuyoruz. ilk yarı itibariyle yine ligde öyle böyle idare edebilecek ama avrupa'da averaj takımı olacak bir takımın bizi beklediğini görebiliyoruz. pas organizasyonu sıfır, 5 pas üst üste yapamadık koca bir yarı herhalde. takım savunması diye bir şey yok, geçen seneden hatırladığımız aynı savunma sistemi var, rakip kaptırana hiç olmadı şut atana kadar alan savunması yap sistemi. kanatlardan bindirme yok, mücadele yok, istek yok, sorumluluk alan pek yok. bekliyoruz ki biri bireysel bir şey yapsın veya rakip savunma hata yapsın. selçuk-hamit orta ikilisi türkiye kupası maçında bile sırıtır. kötü oyuncu olduklarından değil, ikisi de inanılmaz derecede ağır ve fiziksel olarak kuvvetsiz oyuncular. melo'nun bir maçta kazandığı topu ikisi beraber toplam üç maçta kazanamazlar. zaten takım savunması yapamayan bir takımız, orta saha ikilimiz savunmadan önceki tek baskı noktası, bu bölge de aksayınca rakip direk kalemizle karşı karşıya oynuyor.

    transferle mi olur başka türlü mü bilmiyorum ama takımın en büyük eksiği dinamizm. kalite olarak aynı katkıyı veremeyecek olsalar bile kadrodaki gençlere 11'de yer açmak zorundayız. veteran takımı gibi top oynarak hiç bir şey yapamayız. tarık olur, sinan olur, carole olur, jose rodriguez olur takıma dinamizm katacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var.

    bir not da eray için. maalesef ilk yarı en iyi oyuncumuzdu. eskiden sadece bir korkuluktu, şimdi kalecilik sinyalleri veriyor ama büyük eksiği refleks ve şut karşılama konusundaydı. bugün yaptığı kurtarışların tümü açı kapayarak veya üzerine gelen topları sektirmeden tutarak gerçekleşti. şut karşılama ve kısa mesafede refleks göstermesi gereken pozisyonlarda ne durumda olduğunu görmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın