2015-2016 Hazırlık Maçı
19:00 Lavanttal Arena
0 - 4
  • 67
    ilk yarı zor kurtardığımız maç.

    öncelikle bu (bkz: #1395868)

    zira belli ki melo'nun eksikliğini en çok burada hissedeceğiz.

    hamit'e gelince: fena değil yine de hazırlık aşamasında çok top kaybı yaptı. çapraz uzun topları bir melo değil ama idare eder.

    sabri: 7 olumlu topu var. belki 10'dur ama 11 değil. hazırlık paslarını da saydım ki en az 4'tür bu da. 3 değil. kaybettiği top 8. bu da 7 değildir belki 9'dur stream sırasında kaçırmışımdır falan. 6 pozisyonda yerini kaybetti, adamlar içinden geçti vs. hele bir bomba olay var ki anlatmadan geçemeyeceğim. maçın başında malum poldi vardı önünde. ona kitleyemedi sağ beki. sonra yasin gelince anlamsızca ortasahanın önüne doğru gitti. evet evet sağ açığa değil. ortasahanın önüne oyun kurucu mevkiine. oradan da yasin'e el yaptı yerime geç dedi. yasin de sallamadı kendisini. tıpış tıpış döndü yerine.

    burak: 4 olumlu topuna karşılık 3 top kaybı. kendisi için büyük başarı. hele hele poldi, sino, hamit ve selçuk'un olduğu yerde gitti serbest vuruş kullandı ya daha da birşey söylemiyorum.

    balta: 4 olumlu topu var. bak bunu kaçırmış olabilirim ama 7 olumlu topu yoktur. 3 top kaybı var ki bir tanesi acayip kritikti bereket rakip ofsayt oldu.

    sino henüz formsuz ve bu yüzden öfkeli, poldi henüz anlaşamıyor yasin'le. bunun bir başka sebebi de kendisinin sağ kanatta yasinle daha önce de belirttiğim gibi değişerek oynamaları. halbuki sağda sinan olsa kendfisi forvete geçse bambaşka bir hücum izleyeceğiz.

    overall'da kötüyüz. rakip bizden daha çok pozisyona girdi. ofansta uyumsuz defansta yetersiziz. allah bu sene bize sabır versin. haydi ofans bir şekilde toplanır da düşünün ki sabri bugün formda bir maçını çıkarıyor sadece 8 top kaybı yapmış 6 pozisyonda da yerini kaybetmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın