resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 314
    eğer 2 sene önce izlediğim jem'i kazanamazsak üzüleceğim. jem hiç bir zaman özel bir oyuncu olmadı ama ben her zaman orta sınıf ingiliz takımlarında bir görev bulabileceğini düşünüyordum. sakatlanması sonucu girdiği döngüden kurtulabileceğine inanıyordum. ve böylece orta sahamız dinamikleşicek ve serleşecekdi. en azından benim öngörüm bu yöndeydi. söylendiği gibi bir durum söz konusu ise tahmin ettiğimizden daha vahim bir durum söz konusu demek ki.

    ben hep yekta dzemali bilal ve jem'i tek bir transfer olarak düşündüm. benim hesabıma göre dzemali ve yekta gönderildiği takdirde jem ve bilal transferi mantıklı. hesabıma göre bu dediğim olursa oyuna attığımız iki dengeli ve pahalı oyuncuyu gönderip daha ucuz heö de daha az dengeli olsada sert ve teknik hamle oyuncuları almış oluyoruz. demek ki jem gerçekten 2 sene önceki kendinden çok uzak.

    bu çıkarımı nereden yapabiliyoruz. jem'in yaptığı iş öyle çok kafa patlatmaya gerek olan bir iş değil. oyun disiplini ve fiziksel yeterlilik istiyor. eğer bu konularda sıkıntısı olmasaydı takımımızda kendisine bir rol bulur çünkü melo hariç kendisi kadar sert bir oyuncumuz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın