• 2193
    bu sene şampiyonlar ligi'ne gidemezler, shakhtar'ı geçseler bile bir sonraki turda atletico, man utd. gibi takımlar var. uefa bu statüyle zaten türkiye ligi gibi yerlerden 2. takımın şampiyonlar ligi'ne gitmesini engellemiş oluyor. bu yüzden bu sansasyonel kadro uefa kupası için kurulmuş olacaktır.

    peki uefa kupası öyle gelir mi? teoride bu bütçeyle mümkün olsa da club brugge gibi isimsiz takımların bile fener'i eleme ihtimali yüksek. çünkü fener toplama bir takım, hiçbir şeyi oturmamış. ama eğer lige gelirsek işler yolunda gidebilir. bizim 11-12 sezonu takımı da toplama bir takımdı ama 10 hafta sonra yenilmez bir takım oldu. bizim ligde tutar böyle işler. ismail kartal'lı emenike'li fener şampiyonluğa oynuyorsa bu hakemler ve federasyonu arkasına almış daha güçlü bir fener takımı şampiyonluğun birinci adayıdır, kimse kusura bakmasın.

    hamza hoca'ya biraz inansam ve bir de sağ bek, forvet transferleri yapılsa isterse fener zlatan'ı alsın, şampiyonluğun birinci favorisi galatasaray derdim. ama yok işte. geçen sene kaç defa ayağımıza fırsat geldi de şampiyon olduk, bu sene o garip adam ismail karşımızda yok. herkes şunu bellesin bir hele, yoksa bu gevşeklikten fener takımını şampiyon yaptıracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın