resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7198
    arkadaş herkes yanlış transfer yapar. manu da yapar, barça da yapar, ajax da yapar. hatta porto bile yapıyor. adamlar trabzon'dan milan stepanov'u 3.5'a aldılar, gram hayrını göremediler.

    diyeceğim o ki mesele yanlış transfer yapmak değil.

    jem paul karacan, bilal, carole, rodriguez örnekleri verilmiş.

    jpc: bonservis yok
    bilal: bonservis yok
    carole: 1.5 milyon avro
    rodriguez: henüz kesin bir açıklama olmasa da bonservis ödenmeyeceği söyleniyor.

    şimdi hiç hayroviç, burdisso, tarık, cemaili muhabbetlerine girmeyeceğim.

    sadece lucas ontivero denen götten bacaklıya odaklanacağım. çok pis taktım bu adamın transferine.

    şimdi bu çocuk profesyonel kariyerine ca fenix diye bir uruguay takımda başlamış. piyasa değeri 7.5 milyon euro civarı. evet yedi buçuk milyon.

    burada 10 maç oynamış. on maç. caps lock/ on /caps lock.

    sonra gidip 2 milyon euro'ya almışız.

    dünyada böyle başka bir transfer hamlesi var mıdır? on tane profesyonel maç oynamış adamı, kulübünün toplam değerinin yüzde otuzu bir meblağa (kıyaslamak için galatsaray'ın 45 milyon'a bir oyuncu sattığını düşünün) transfer eden akıl neyin peşindedir?

    scout mcout geçelim bu işleri. emre utkucan diyor ki:

    - ontivero, bize geldi ve denendi. ontivero, mancini’nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. ontivero zaten felix diye bir takımda oynuyordu, onun videolarını bile bulmak mümkün değildi ki.

    emre utkucan'ı sevdiğim filan söylenemez de adam doğru söylüyor be abi. bırak ontivero'yu, bırak fenix'in 90 dakikalık maç videolarını, adamların maç özetleri bile zor bulunuyor internet denen şu deryada. kısacası şayet emre utkucan baba tarafından uruguaylı filan değilse bu iş scout ekibiyle alakadar olamaz.

    geriye iki seçenek kalıyor:

    1. mancini futboldan bir bok anlamıyor. dadaist olduğu için de uyurken kalkıp bir transfer listesi yapıyor, onun doğrultusunda adam aldırtıyor.
    2. kulübü menajerler alenen soydu. işin için de mancini var mıdır bilemem. aslında honved'e kiralanmasını da göz önünde bulundurursak aşağı yukarı bir fikrim var da neyse.

    sen başkan olarak böyle bir olaya müdahale edeceksin arkadaş. sen etmezsen danışmanın, ikinci başkanın, yardımcın artık her ne haltsa, sen etmiyorsan senin profesyonelin müdahale edecek. "profesyoneller hata yapmış :(" geçer akçe değildir. ben mi getirdim onları oraya? lütfi arıboğan denen zat-ı muhterem aylık 70 bin lirayı sırf şekil olsun diye mi aldı? kim maaşa bağladı onları?

    yanlış anlaşılmasın, özbek'i hiç sevmiyorum. hamzaoğlu'na karşı şu an nötrüm. jem paul karacan'ın bok gibi, bilal'in kötü, carole ve rodriguez'in ise iyi transfer hamleleri olduğunu da düşünüyorum.

    lakin hiçbir kötü transfer, bu adam zamanında yapılan ontivero transferinin eline su dökemez.

    cümleten iyi vizyonlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın