resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 2561
    bir oyuncunun performansındaki hocaya bağlı değişiklik bir hocanın başarısıdır, zira benzer ve ya aynı şartlar varsa. yoksa volkan şen trabzon'u batırmak için gönderilmiş bir mit ajanı olmalı. bu konu üzerinden birisini asan ender ülkelerden biri olabiliriz. daha doğrusu bıkmadan usanmandan bunu yapan ender ülkelerden biriyiz.

    cesare prandelli'nin birinci handikapı iletişimden önce kendisiyle uyumsuz bir takıma gelmiş olması idi. çok fazla fiziksel antreman yaptırılmasından şikayetçi olunmasının sebebi takımın buna uygun olmayışı. her italyan aynı oynatmaz ama italyada futbolu öğrenmiş her antrenöründe benzer noktaları var. prandelli ve mancini aynı ekolden geliyorlardı. topsuz antremanların bol olduğu, topsuz oyunun öneminin çok arttığı bir ekolden. scot pri neden gönderildi bu takımdan. scot pri çok daha farklı bir antreman ekolünden geldiği için gönderildi. buradaki birinci suçlu futbol aklıdır. yani her gelen hoca sizin kondüsyonerinizi, masörünüzü gönderemez. çünkü sizin bir ekolünüz vardır ve bu çalışanlarda o ekole göre seçilmiştir. gelen hoca ve oyuncularda sizin kurduğunuz ekole uyabilecek adamlardan seçilir. yahu bu takım bielsa'mı mancini'mi diye tartışyı yahu. bu kadar tezat adamların aynı cümlede geçmesi tuhaf.

    bir iki oyuncu prandelliyi göndermek için oynamadı demek gerçekten komik. performans vermek öyle bir şey değil zaten? on off tuşuna basınca herşey değişsin. albayrak'la en yakın oyunculardan biri melo. melo prandelliyi gönderdi demek ne kadar saçma değil mi? çünkü ben bunu anca melo hakkında ön yargım varsa gıybet olarak yaparım. elimizde hangi somut veri var yahu?

    futbolcu performansı diyen mümkünse 2 sene spor yapsın. mesela tenis oynasın. ilk sene 1 hoca ile, 2. sene 2 farklı hoca ile. böylece bir sporcunun nasıl dalgalanma yaşayabileceğini, bir hocanın öneminin ne olduğunu anlar belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın