resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 2560
    (bkz: mister)

    italyanların hocalar için kullandığı ifade. hocaların da otomatikman kompleks sahibi olmalarının sebebidir bence. mister olunca sanki oyuncunun hocadan çekinmesi gerekiyormuş gibi düşünüyorlar. misterler sinirli aksi agresif adamlar. çocuk gibi azarlarlar futbolcuları. bu italya'da böyle itirazım yok. lakin türkiye'de öyle bir karizman yok arkadaşım senin. kimin var hemen söyleyeyim:

    (bkz: kaiser)

    alman disiplini türk'e en tanıdık disiplindir bak. mesela alman'ın teki olsaydı o kasetleri oyunculara prandelli'nin izlettiği gibi izletseydi azarlasaydı falan oyuncular da hazırlıklı olacağından tepkileri farklı olurdu. dertleşirlerdi falan adam alman manyak falan yaparlardı üzerinde çok durmazlardı. yoksa lan? yoksa kalli'ye de mi gönderdiniz lan?

    (bkz: ego)

    şimdi bay ego'nun azarlarını, varsa sille tokatlarını, küfürlerini tahmin etmiyor mudur oyuncu? bir tanesi de şikayet etmiş midir?

    (bkz: monşer)

    şimdi bir tane fransız hoca gelse oyuncuları azarlasa yine olay çıkar. biz sevmeyiz anam fransızı jö süi se süi pütamerd diye sallıyacak falan en başta melo döver bak hiç intikal etmez yönetime falan.

    o yüzden yabancı hoca gelecekse alman şart. genci de koşturur alman. alman alman lazım. alman almanoğlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın