resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3992
    şimdi kendisine uzatılan her mikrofona söylediklerinden mutlaka vurguladığı bir nokta var; o da maddi imkansızlıktan veya aşırı şişkin maaş bütçesinden dolayı transfer yapamıyor oluşumuz veya transfer yaparken maddiyat kriterini ilk sıraya koymak zorunda oluşumuz.

    öyleyse kendisine birkaç sorum var:

    1) hocam madem oyuncu alamıyoruz, şartlar ortadayken eldeki nadir kanat oyuncularından biri olan bruma'yı göndermenin mantığı nedir? üstelik yabancı sınırı kalkmış ve senin adına bruma'yı oynatmak için herhangi bir beyin fırtınası veya kadro stratejisi kasmak zorunluluğundan kurtulmuşken. çünkü onu gönderdiğin vakit yeni bir oyuncu alamayacaksın, biliyorsun hani. eldekinden olmanın mantığı ne?

    2) takım, sağ bek, stoper ve forvet alanlarında eksiğim var diye bas bas bağırırken kısıtlı imkanları, 23789 tane alternatifinin olduğu orta sahaya jem karacan gibi ne idüğü belirsiz bir adama harcamaya nasıl karar verdin? bonservis ödenmedi evet, lakin orada bilal, hamit, furkan, emre, çöp olsa dahi yekta gibi alternatifler varken jem'i almak ve maaş bütçesine gereksiz bir yük daha bindirmek niye?

    3) forveti bulabilirsek alacağız, bulamazsak böyle devam edeceğiz demişsin. biri şampiyonlar ligi olmak üzere 3 kulvarda başarı hedefi olan bir takımın burak ve umut ikilisi ile sezona başlaması takımı allah'a emanet etmek değil mi? podolski'nin forvet oynayabiliyor olmasından dolayı onu da orada düşünüyor olabilirsin ama bu sefer elde zaten olmayan kanat oyuncusunun eksikliği gün yüzüne çıkmış olmuyor mu?

    4) bruma'yı göndermen ve başka bir kanat oyuncu transferi bahsi geçmediğine göre hala sağ açık olarak umut'tan bir verim alabileceğini düşünüyor olmalısın. peki nedir sana bu inancı veren?

    başka sorum yok. ki bunlar da gelecek sezona dair belli başlı soru işaretleri zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın