• 379
    kazanan birileri de kulüpler. yani bu saçmalığı engelliyebilmesi için beklediğimiz birinci kurumlar dahi işin içinde. niye bu kadar yoruyorsunuz taraftarı. bırakın yahu adam dortmund maçında meşale atan adam "adam öldürmeye teşebbüs" başlığında yargılanıyor sen burada pasoligdir, yasadır odur budur diyorsun bir tık yok.

    ben maçda kale arkasında otururken niye acı çekiyorum arkadaş. o it sürüsünü niye atmıyorsun staddan. 2 dakika yukarı çıkıyorum salep malep bir şey alıyorum tak afadersiniz dallamanın teki yerimde. ve kalkmıyor. neymiş benden iyi galatasaray'lıymış. niye çünkü deplasmana gidiyormuş. sen kimsin benim galatasaraylılığımı ölçüyorsun, zira sen benden iyi galatasaray'lı olsan ne yazar. benim verdiğim parayı gasp ediyorsun.

    sen bu kadar basit bir varlığı atamıyorsun staddan. avrupada adam hiç pasoligsiz, hiç bir ekstra yasaksız (ki o yasaklarda uygulanmıyor burada) tak yanlış adamı çıkartırken sen passoligdir bilmemnedir başımızı ütülüyorsun. ama hala yoğurtçu parkında bedava biletler veriliyor, hala yanlış adamlar tribünde, hala tribün kapatma cezası var ve hala tff'nin en büyük gelir kalemi uygunsuz hareketten kestiği ceza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın