• 169
    https://www.youtube.com/watch?v=akjDWQSeLKw

    ilgili linkte behzat ve süheyl abimizin konuk olduğu bunu konuşalım isimli programı izleyebilirsiniz.

    behzat abimiz yine galatasaraylılığını konuşturmuş ve programa ceketine ''galatasaray 1905'' yazılı bir takıyı iliştirerek çıkmıştır. hatta candaş tolga ışık'a geçen sezonun sonlarına doğru kaleci elini çekti mevzusunda attığı tweet e istinaden güzel bir laf çakmıştır.

    şu sıralar rahmetli üstad, duayen, büyük kişilik, büyük galatasaray'lı, galatasaray'lılığı babadan oğula bir miras görüp oğullarına bırakan (bkz: nejat uygur)'un müzikali marko paşa'yı tekrar sahnelendirmektedirler. kadroda gerçekten çok kaliteli isimler var. büyük süpriz ise büyük üstadın eşi (bkz: meral uygur)'un sahnelere geri dönmesi. başta endişeliymiş meral hanım ama kendisi bu kararıyla daha da gençleşmiş sanki.

    çok fazla insanla aramda geçti müzikalin yeni halinin muhabbeti. arkadaş gidenlerden bir tanesi de 'eehh işte fena değil, idare ederdi' demez mi ? hepsi gerçekten çok övüyor. biz pek alışkın değiliz müzikallere ancak eminim ki çok kaliteli bir işe imza atıyorlar. henüz gitme fırsatı bulamadım ben de ama 9 ağustos günü harbiye cemil topuzlu açıkhava sahnesinde oynayacaklar müzikali. buyurun ilgilenenlere de uygur kardeşlerin web site linkini veriyim.

    http://www.uygurgosteri.com/ sitedeki yönlendirme ile (bkz: biletix) ten biletlerini alabiliyorsunuz. biletler çok da uygun aslında. sanırım behzat ve süheyl abi de harbiye'de gösteri yapacakları için çok heyecanlılar. çok büyük konuşmak istememekle birlikte %99 orada olacağım o akşam. isteyen sözlük yazarları ile birlikte gidebiliriz hatta oyun sonrası belki behzat ve süheyl abi bizi kırmaz da bir iki fotoğraf çektirip 5-10 dakika galatasaray'ın yeni sezonunu konuşuruz.

    beyler bayanlar emin olun ki programı izledim ve iki kardeşin de bu işi yaparken duyduğu heyecan, babalarının işinin hakkını verme istek ve çabaları, sahne önü arkası tatlı telaşları o kadar belli oluyor ki, kardeşleri yalnız bırakmamak gerek. girimin sonunda üstad nejat uygur'dan bir söz paylaşmak geldi içimden.

    (gbkz: sevgili seyircilerim, bir gün gelecek tiyatronun zilleri susacak, ışıkları sönecek ve tiyatro perdesi bir daha açılmamacasına üstüme kapanacak. hiç üzülmeyin seyircilerim, söz veriyorum sizlere tüm dertlerinizi ben götüreceğim kahkahalar sizlere kalacak)

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın