resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3990
    podolski'yi burak'ın arkasında deneyen, ''yasin ile dönüşümlü oynayacak.'' diyen bir adamın ''forvet için aciliyete gerek yok podolski iyi durumda.'' demesi taraftar ile taşak geçmektir. kendisi burak'ı asla kesmeyecektir. bu da podolski'nin forvet oynamaması demek. bunu böyle söyleyemiyor. forvete gerek yok podolski var diyor. umut ve burak'ı kesmeyeceğim diyemiyor.

    "stopere yüksek maliyetli oyuncu almak istemiyoruz. kiralık düşünmüyoruz. alırsak bizimle beraber olduğu süreyi önümüzdeki yıllarda bizim lehimize çevirebileceğimiz bir oyuncu olsun istiyoruz."

    bu ne demek ? kendilerini geliştirmesini beklediğimiz koray ve semih var iken söylenen söze bak amk. emre can coşkun'a noldu ? galatasaray'ın parasını düşünen adam 3 tane genç oyuncunun olduğu bölgeye transfer yapmaya çalışır mı ? ya madem futbolcu gelişimine önem veriyorsun bruma nerede ? jose diye bir futbolcu transfer ediyorsun. 32 yaşındaki bilal ile sakat jem'i oynattığın bölgeye. gelişim isteyen adam bu oyuncuları transfer eder mi ya. ne yapacaksın şimdi ? yedeklere kimi koyacaksın ? bilal, jem, yekta, jose, emre mi ? kim girecek oyuna bilal mi ? jose mi ? bilal dimi.

    çıkıp açık açık hepinizle taşak geçiyorum desene. söyleyeceklerim bitmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın