• 12
    napolyon'a fener shaktar'a elensin mi diye sormuşlar, para para para demiş. kısaca bize para lazım, o yüzden bir an önce elensin bu kaynağı belirsiz transfer şampiyonu takım.

    avrupa ligi'ne kalırlarsa çok ilerlerler diye de korkmayın. hatta iyi bile olur. avrupa liginde çeyrek finale ulaşmak için oynamanız gereken maç sayısı grup aşamasından itibaren 10 ve bu sayı cl'ye göre 2 maç fazla. 2 avrupa maçı demek ligde öncesi ve sonrasıyla 3 maçın etkilenmesi demektir. ayrıca çeyrek final maçlarını da hesaba katarsak toplam oynamaları gereken maç sayısı 12'ye çıkar ve lig maçları bu maçlardan mutlaka etkilenir.** fenerin avrupa liginde çeyrek finale kadar çıkıp orada elenmesi lig yarışında işimize çok yarar yani.

    peki ötesine geçebilirler mi, kadro kalitesiyle evet ama avrupa ligindeki oyun anlayışı farklı. bu vitor'un yönettiği olympiakos geçen sene daha ikinci turda dnipro'ya elenmişti. avrupa liginde atak futbolundan çok dengeli oyun iş yapıyor. o nedenle bu vitor orada başarılı olamaz. bizim şu anda işimize gelen olay fenerin bir an önce cl'de havlu atıp avrupa ligine kalması, orada da en kötü beşiktaş'ın geçen yıl geldiği yere kadar gelmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın