resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3979
    yanına pas atamayan ve mental olarak çökmüş futbolcu topluluğunu aldı doğru yerlerde doğru şekilde oynayabileceklerini gösterdi. wesley sneijderi mevkisinde oynattı ve fantezi aramadı. ondan en çok verim alan galatasaray teknik direktörü oldu. kimse farkında değil ancak alex telles emre çolak bruma yasin öztekin gibi futbolculardan verim almak istedi cesare prandelli döneminin aksine. rakibi bir önceki sezon yani nisan'da şampiyon olduğu sezon kadar puanı tekrar toplarken geldi şampiyonluğu aldı ve galatasaray tarihinde hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyon olan ilk kişi oldu.

    kadro yapılanması konusunda gençliğinin verdiği bir tecrübesizlik var. kulüpte para olmadığı ucuz ve bedava oyunculara yöneleceğimiz aşikar. bedava oyuncularda bile imza parası işin içine girdiğinde vazgeçiyoruz. alex telles ve emre çolak'ta yakaladığı verimi bruma'dan alamadı. bizde olmayacak dedi ve para kazanma ihtimali göz önüne alınarak gönderildi. açıklamalarında mevcut oyuncularına sürekli güven verdi ancak bir kesim inanmasa da huntelaar'ı kim istemez? gibi açıklamalarda da bulundu. böyle bir tabloda yapılan transferlere bakıldığında iki hamle dışında doğru ilerliyor. jem paul karacan ve sabri sarıoğluna yapılan zam dışında bir falso yok. bu transferlerden bir tanesi de scout ekibinin transferi. *

    neyse ne mevcut durumda iyi işler yapıldığını sezon içinde göreceğiz inşallah. sonuçta hiç birimiz bu takımın başarısız olmasını dilemiyor değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın