• 181
    dayılar,

    xcom'a döndüm. tekrar bitirdim. yetenekliyim arkadaş napıcan. neyse bu oyunu indirmedim satın aldım valla bak. neden diceksin. çünkü ucuzdu lan. dnr'dan söyledim. complete edition adamlarda 40 lira civarı. sadece expansion ise 70-80 sanırım. düşünsene adam complete editionun içinde expansion olduğunu bilmeden satıyor lan ahahahahah. buradan dnr'a sesleniyorum beni işe alın lan valla bak :(

    neyse oyuna gelelim. xcom 3 apocalypse oynamış dinozor varsa ve xcom enemy unknown'u oynamamışsa oynasın aga. şimdi gelelim spoilerlara

    xcomu önceden oynamış ama expansion'ı tatmamış olan varsa direkt expansion'ı oynasın derim. hikaye aynı sadee bazı ek özellikler var dolayısıyla oyunu bitirip expantion'ı oynamak adamı darlayabilir.

    spoiler

    oyunun taktiği: hacı sattellite işin özü bak. panik 2-3 ülkede 3'e vurduğunda elindeki daha önceden hazırlamış olduğun uyduyu çakman lazım. bunun için de önden alt yapıyı sağlam yapman, yatırımlarını doğru yapman lazım. ha bizim yönetime versen patlatırlar dünyayı amk. neyse. savaşlarda save load önemli sıfır asker kaybı ve sıfır yaralanma işin bir diğer kilidi.

    spoiler

    şimdi stronghold 3'ü zembilliyorum gökten. birader gerçi yaramaz dedi vampir falan varmış heroe falan yapıyormuşsun aynı ortaçağ kafasını vermiyor dedi. bakalım görücez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın