resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7196
    gerçekten çıldıracağım bu adamın başlığını okuduğum zaman. zat-ı muhterem adeta kaza ile galatasaray üyesi olmuş bir insan. neredeydi aklı liseden mezun olurken. hadi 300 lira veremedi anlayışlıyım. parası olduğunda neredeydi. dursun özbekte'de olan saçma sapan bir hale almaya başladı yönetim kurulu. normalde galatasaray'da görev yapmamış adam başkan olmazken inan kıraç sağ olsun ünal aysal ile başlattı bunu.

    evet inan kıraç... o çok kızdığınız adam olmadan mı ünal aysal başkan oldu zannediyorsunuz. yazının bundan sonrasını duygularınız olmadan okuyun.

    seversiniz sevmezsiniz adnan polat senelerce yönetim kurullarında çalışmış galatasaray için görev almış hatta galatasaray liseli olmayan normal galatasaray geleneklerine göre adım adım o koltuğa gelmiş biri. yine adeta ayarlanmış bir şekilde ilk defa çıkartılan yönetimsel ibra denen bir meret ile gönderildi bu kulüpten. ve sonra ibra edilmemesinin yanlış olduğu kanıtlandı. haa galatasaray sağ olsun bir iadeyi itibar bile yapmadı bu büyük bir ayıo. hak hukuk herkes içindir. ben bu adamı seviyorum, bunu sevmiyorum; bu mutlu olsun bu olmasın denemez.

    devam edelim, ünal aysal bu boşluğu iyi değerlendirip inan kıraç'ın kendisini göstermesi ile başkan oldu. şimdi lisenin gücü ile liseci bir başkanın, liseciler bunu gönderiyor onlar kaka denerek istenmesi bana çok komik geliyor.

    ünal aysal kaliteli adamdır. bu kadar karşı olduğum bir insanın bu kadar kaliteli olması bana ayrı bir keyif veriyor. hatta camia içindeki en bana göre yanlış insanların dahi kalitelerinin yüksek olması, adap nedir bilmeleri galatasaray'ın güzel bir farkıdır. ama bu iş çocuk oyuncağı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın