resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3975
    inanılmaz bir camiayız. gerçekten. ya bi tek itin götüne sokmadığınız kaldı bu adamı. derdiniz ne beyler? menajerlik oynadığınız gibi transfer yapmıyor diye mi? sanki kasamızda 1 milyar euro nakit para var da adam arsene wenger gibi egosu yüzünden transfer yapmıyor. öyle değil.

    beyler bizim kulübümüzün ekonomisi iyi değil, hatta kötü. havalara para saçamayacak kadar kötü. o yüzden, şampiyon takıma 2-3 nokta ve mantıklı transfer yapmak istifa sebebi olmamalı. podolski gibi garanti bi adam geldi. 1 stoper ve 1 tane daha kanat/forvet transferi yapacağız. siz ne bekliyorsunuz abi? sneijder'in arkasına kovacic'i, selçuk'la melo'nun yanına guarin'i mi koyalım? evet böyle yapalım çünkü siz fm'de böyle yapıyorsunuz. nasıl olur da hamca hoca bunu yapmaz. e fenerbahçe de görmemiş gibi transfer yapıyor. müthiş kaliteli ama bi o kadar da dengesiz kadro kurdular. bunun tek nedeni bu beğenmediğiniz hamza hoca'nın tarih yazıp, sezonu 4. anca bitirir dediğimiz takımı şampiyon yapıp 4. yıldızı alıp fenerbahçe'yi çıldırtması. aziz yıldırım'ın artık son şansı ve tüm kozlarını kullanıyorlar. medya da onların elinde. istedikleri gibi bizim bazı az akıllı taraftarımızı yönetebiliyorlar. bu oyuna gelenler bu sözlükte de mevcut.

    diyeceksiniz ki sabri'nin sözleşmesi uzatıldı, bilal kısa transfer edildi. öncelikle şunu söyleyeyim bilal kısa'nın ne kadar doğru bir transfer olduğunu hepimiz inşallah izleyip göreceğiz. bence bu sene fiyat/performans olarak en çok verim alacağımız oyuncu olacak. sabri'ye gelecek olursak, kaç tane teknik direktör eskitti hatırlamıyorum ama tüm teknik direktörler ona forma şansı verdi. karakterini sevmeyebilirsiniz, ben de çok sevmiyorum; futbolculuğunu beğenmeyebilirsiniz, ben de çok beğenmiyorum. ama sırf sabri'ye zam yapıldı diye bir hocaya istifa etsin demek ne kadar doğru bu tartışılır.

    ya üstelik kulübe milyonlarca euro sokan ve adam akıllı başarısı olmayan 2 italyan'ı bu adama değişecek olanları görüyorum. siz nasıl insanlarsınız gerçekten? nankörsünüz diyeceğim ama ceza alırım diye demiyorum.

    beyler siz neden bu adamın bu kadar üstüne gidiyorsunuz söyleyeyim mi? bu adam efendi. bunun yanında ego sahibi değil, alçakgönüllü, yeri geldiğinde özür de diliyor, takım elbiseleri italyanların takım elbiselerinin yarı kalitesindedir, saç traşı da öyle. ve bizim ülkemizde böyle adamların üstüne gidilir. ne yaparsa yapsın beğenilmez. hamza hoca'dan çok özür dileyerek söylüyorum, onlara "köylü" gözüyle bakarlar. avrupa'da iş yapamaz derler. belki de başarısız olacak hamza hoca avrupa'da. kendisinin canı sağ olsun. çünkü bu göreve gelmeyi ne kadar istediğini biliyorum. işine ne kadar sıkı sıkı sarıldığını da biliyorum. ve evet galatasaray'ı, onu delicesine eleştiren galatasaray taraftarından daha fazla önemsediğini de biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın