resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4412
    bu gözler 2012-2013 yılında machester city' i gruptan çıkartamadığı için eleştirildiğini de gördü.

    kura şansı diye bir tanım var yazar kardeşlerim bilmiyorum hiç duydunuz mu? biz o sene braga ve cluj vardı bizim grubumuzda. manchester city' nin grubunda ise yarı final oynayan dortmund ve real madrid.

    2013-2014 yılında bizi gruptan çıkartabilecek kaç hoca vardı ki? aynı şekilde her yabancı hocanın yaşadığı gibi deplasmanlarda sıkıntı yaşamış hocamızdır. lucescu her maçı 1-0 alırdı korkak derlerdi mesela. bunun sebebi anadolu takımlarıyla büyük takımlar arasındaki makasın epey açılmasından kaynaklanıyor. üst düzey liglerde özellikle ingiltere' de her takım her takımdan puan alabiliyor. genel olarak yabancı hocalarda bu duruma alışamadan tekmeyi yiyorlar.

    transfer konusunda girersek. telles kendisi varken efsane oynuyordu ama sonradan düşüşe geçti, yerli oyuncuları 5+0+3 saçmalığından dolayı bir nebze kabul edebilirim, hajrovic zaten türk olabilir diye alınmıştı ama ontivero kazığı kazıkların en büyüğüydü be hoca.

    eğer adamlık tartışılacaksa kendisi 9 milyon euro' yu bırakıp gitmiştir ve şuan sosyal medyada hala bizi sevdiğini göstermektedir. gittikten sonra ağız ishali olmayı tercih etmemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın