resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4410
    bak bak yoruma bak.

    "galatasaraylı yerli futbolcular kendisine ihanet etti, türkiye ligi'nde oynamadı, şampiyonlar ligi'nde kendilerini göstermek için juventuslu real madridli gruptan çıktılar." devam ediyorum yoruma.

    "türkler aynı ihaneti prandelli'ye de yaptı, hamza geldikten sonra nasıl da oynamaya başladılar ama?"

    çok uzağa gitme, 5-6 entry üstte yapılmış bu yorum.

    vay arkadaş ya, mancini döneminde çakallık yapıp, kendilerini göstermek için şampiyonlar ligi maçlarında iyi oynayıp ligi sallamayan yerliler, prandelli döneminde artık ne olduysa şampiyonlar ligi'nde tarihimizin en kötü averajını yaşattılar bize. evet evet, 1 sene önce kendini göstermek için juventus'u eleyen, türkiye ligi'nde mancini'ye ihanet eden yerlilerden bahsediyorum. e prandelli döneminde ne yaptı o zaman bunlar? hani geçen sene kendilerini göstermek için şampiyonlar liginde süper oynuyorlardı, prandelli döneminde de avrupa'ya yeteri kadar kendimizi gösterdik, biraz da rezil edelim diye mi oynadılar?

    mancini döneminde akıllarına gelen o "avrupa'da kendimizi gösterelim" fikri, prandelli döneminde akıllarına gelmemiş herhalde.

    arkadaşım, saçmalamayın artık ya. rica ediyorum, hakikaten çok uç görüşleri bile anlamaya çalışıyorum ama bu kadar da olmaz ya. insaf.

    edit: kendimi alamıyorum sürekli yazasım geliyor buraya. artık bu kadar haksızlığa tahammül edemiyorum. yıl olmuş 2015 hala türkler mancini'ye ihanet etti tadında yorumlar yapılıyor.

    instagram, twitter falan kullanıyor musun? aç da bir bak mancini'nin hesabına. takip ettiği adamlar selçuk, burak gibi senin yeniçeri dediğin adamlar. belli ki aralarında iyi bir iletişim olmuş, mancini takımdan ayrıldıktan sonra bile gitti burak'ın düğününü twitter üzerinden kutladı. bir ara als hastalığı için su dökme dalgası vardı, gitti orada burak yılmaz'a meydan okudu.

    mancini kendisine ihanet eden adamları anlayamayacak kadar salak mı diyorsun yani, onu söyle bileyim. yoksa hala bu adamlarla iletişimi koparmamasını başka bir şeyle açıklamanız gerekecek. bu oyuncuları zan altında bırakmanızı neyle açıklayacaksınız? üfürme bilgilerinizle mi? varsa başka bildiğin buyur söyle, vallahi bütün ciddiyetimle dinliyorum, yerlilerin prandelli ve mancini'yi nasıl sabote ettiğini öğrenmek istiyorum. ama senin o kıytırık, uydurma görüşlerinle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın