resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4401
    şampiyonlar ligi'nde real'li juventus'lu gruptan çıkan futbolcular, sadece real'den iki maçta 10 gol yemişlerdir. 6 maçta 7 puan toplayarak mucize bir şekilde gruptan çıkmışlardır. mucize diyorum çünkü şampiyonlar ligi tarihinde 7 puanla gruptan çıkan takım sayısı bir elin parmağını geçmez. zaten son maçı nasıl kazandığımız da aşikar. bu süreçte kendisini avrupa'da göstermek isteyen yerlilerimiz (!) ise yabancılara oranla çok daha vasat bir performans göstermişlerdir. bu sezon ise, hamza hoca geldikten sonra da bu takım kendi sahasında arsenal'den 4 yemiştir. hoca seçmemiştir yani.

    artık ciddi anlamda gına geldi her şeyde hamza hocaya sallamak. şuraya birkaç şey okumaya geliyoruz ama ne yazık ki sürekli bu acımasız eleştirilerle karşılaşıyoruz. hadi hamza hocayı yine eleştirin, eyvallah ama manciniüzerinden eleştirmek neresinden bakarsanız bakın skandaldır. sen bu mancini'yle ligde deplasmanda 4 ay galibiyet yüzü görmedin. kendisini eleştirdiğin zaman sana "bu takımı ben kurmadım ki" dedi. gazeteciler eleştirince " bu takımı ben aldığımda 9.'ydu" dedi. * kendisine ligin devre arasında 8-9 transfer yapılırken, hamza hoca için 1 transfer bile yapılmadı. yapılamadı. manciniismi var diye kat be kat fazla paraya çalıştı. fiyat/performans durumuna bakınca hamza hoca kendisinden çok daha başarılıdır.

    yeteri kadar eleştiri yaptınız, biraz susun artık. hiç kimse bütün gün sizin eleştirilerinizi okumak zorunda değil. dedikleriniz çıkarsa adamlar haklıymış deriz ama bu kadarına da yeter artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın