resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4400
    kendisi döneminde kendilerini avrupa'da göstermek isteyen bir takım yerli futbolcular juventus'lu, real'li gruptan çıkmışlar, ne hikmetse ligde kesinlikle berbat bir performans göstermişlerdir. prandelli'den sonra ise hamza'nın üstün(!) iletişim vasıflarıyla oynayamaya başlamışlar, en azından 4 yemeyi bırakmışlardır.

    edit: anlatamamisim diyelim. hoca secen yerli cete tarafindan bertaraf edilmistir. zaten hamza'nin herkes tarafindan kabul goren yerli oyuncularin dilinden anlamasi vasfi da tam olarak bunun itirafidir. nedir yani? koskoca kulubun tercumani mi yetersiz? neymis hamza'nin bahsettigi iletisim problemi? kendinizi kandirmayin. bu oyuncular ne tribundeki taraftar icin oynadilar, ne yabanci profesyoneller gibi aldiklari para icin oynadilar, ne de forma icin. kendilerini galatasaray'a getiren adam icin oynadilar. o kadar.

    edit 2: arkadasim prandelli ile hamza donemi ayni donem, ayni sezon. sen dersin ki hamza hokus pokus yapti buna inaniyorum bizim oyuncular yapmaz oyle sey dersin peki derim saygi duyarim. ben oyle dusunmuyorum. prandelli galatasaray'a gelmis en kotu hocalar siralamasinda ilk 5'tedir. benim gordugum en kotu ikinci hocadir. hoca demek bile zuldur. birincisi de saftig. yabanci hayraniyiz ya amk. ben bu 3-5 oyuncunun mancini doneminde oynamadiklarini dusunuyorum arkadas. bu cok uc bir fikir degil. saygi duymuyorsan da umrumda degil. o senin saygisizligin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın