resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 1525
    stat açılışı için gittiği (para karşılığında bittabi) gabon'da infial yaratan arjantinli yıldız futbolcu.

    --- alıntı ---

    copa america'nın sona ermesinin ardından stat açılışı için gabon'a giden barcelona'nın arjantinli futbolcusu lionel messi, ülkeyi karıştırdı. ilk önce gabon devlet başkanı ali bongo ondimba'dan ziyaret karşılığında 3.5 milyon euro aldığı iddiasıyla büyük eleştiri alan messi, kıyafet ve tavrıyla da gabon muhalefetinin eleştiri oklarına neden oldu. gabon'da muhalefet partisi upg yaptığı açıklamada,

    "eğer sen lionel messi isen, milyonersen, muz cumhuriyeti bile olsa devlet yetkililerinin karşısına şortla, ellerin cebinde çıkamazsın. gabon, bir ülke hayvanat bahçesi değil. arjantin'de gabon'un nasıl anlatıldığını bilmiyoruz. ancak kendisinin ihmalkarlığını, standart ve prensiplere karşı saygısızlığını kınıyoruz" ifadesini kullandı.

    --- alıntı ---

    açıklamada gördüğünüz üzere, gabon'daki muhalefet partisi baya giydirmiş messi'ye.

    messi'nin tepkilere neden olan gabon'daki hali.

    http://www.cameroon-info.net/...on_004567_ns_700.jpg

    http://c.files.bbci.co.uk/...images-481217630.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/...CZR0tfx8/s1600/1.png

    şimdi messi'nin futbolcu yetenekleri ile ilgili pek bir şey yazmaya gerek yok zaten. malum an itibariyle cristiano ronaldo ile birlikte dünyanın en iyi futbolcusu. ama karakteriyle ilgili soru işaretlerim var doğrusu. şimdi ezelden beri ronaldo kötü çocuk, messi ise hep iyi çocuk olarak lanse ediliyor. ki ikisi de çocukluk dönemlerinde zorluklar çektiler. evet an itibariyle, özellikle de saha içinde ronaldo şımarık ve kendisini beğenmiş birisi. ama messi de sütten çıkmış ak kaşık değil doğrusu. milyonlar içinde yüzmesine rağmen, yıllarca alenen vergi kaçırması falan çok dürüst bir davranış olmasa gerek.

    bir de barcelona ile çok uzun, yorucu ve başarılı bir sezondan sonra (2014-2015 sezonu), üstüne bir de finale kadar gelinen copa america sonrası ne işin var senin gabon'da be messi! "fazla mal göz çıkarmaz" mottosuyla, bu hayatta her şeye evet denmemeli bence. en azından ben öyle düşünüyorum. neyse, kendisini her zaman yeşil sahalarda görmeyi yeğliyoruz diyerek, entry'mizi sonlandıralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın