resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3960
    ibretlik tespit için geliyorum;

    fenerbahçe'nin hazırlık maçlarını izledim. takımın yarısı yeni. hoca yeni. iskeleti bozdular falan dedik. ancak iki üç pas yapıyorlar. kanatlar çalışıyor. organize olabiliyorlar. defans yapamıyorlar. yeni bir takım için normal şeyler. ilk 11 için; nani, van persie, kjaer, josef. 4 adam net ilk 11'e yeni girecek. bunun yanında stoch, şener, fernandao, fabiano, holmen oyuna dahil olur. 5'de bunlar 9. komple yeni adamlar. ilk 18'e 1 tane türk transfer etmişler. gerisi yabancı. neden ki ?

    beşiktaş'ı izledim. bok gibi oynuyorlar ama pas yapabiliyorlar. takım defansları kötü. uzun süredir aynı teknik adamla çalışan oyuncuları yeni teknik adam ile tanıştı. yeniden yapılanıyorlar. beck, tosic, quaresma, rhodolfo ilk 11 için yeni oyuncular. gomez de geliyor diyorlar. aa nedense hep yabancı transfer etmişler. neden ki ?

    galatasaray'ı izledim gözlerim kapalı. teknik direktörü 1 senedir aynı. ilk 11 için sadece podolski transfer edildi. tabi orasını da bilmiyoruz. ilk 11 için mi ? değil mi ? bunun dışında bilal, jem, sercan, carole var. hiç biri ilk 11 değil. hazırlık maçlarında genelde yedek takım oynadı. ikinci yarı jem girdi. carole falan filan. 1-2 değişiklik oldu kadrodan genelde. ama nedense kendisinin oyuncuları sanki birbirlerini ilk defa görmüş gibi. 22 temmuz 2015 galatasaray celta vigo maçının ilk 11'ine bakıyoruz. eray, sabri, koray, semih, telles, hamit, emre, yasin, olcan, carole, podolski. 2 tane yeni oyuncu var. ikinci yarı yeni olarak, sercan ve jem girdi. carole ve podolski çıktı. yani ikinci yarı da sadece 2 farklı oyuncu. geri kalanın hepsi en az 1 senedir birlikte top oynayan oyuncular. peki birlikte top oynadılar mı ? aşdkjashdşasjdhadasjdhka. lan organize olmayı geçtim 2 pas yapamadılar. celta vigo yedekleri bizimle taşak geçti amk.

    dört göz ile ilk 11 kadromuzun yapacağı hazırlık maçlarını bekliyorum. bahaneleri okumak istiyorum. takım yeni falan zaman tanıyıncıları. teknik adam da yeni mi gardaş ona da zaman tanıyalım mı ? asikalsdalşasdaşsljdaklsjdlajdalkjdakş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın