resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3955
    kendisinin sunu dusunmesi lazim: bir takim icinde en cok gol atan adam becerikli oldugu icin mi atiyor yoksa onune dustugu icin mi atiyor? ben bircok topun onune dustugunu gozlemledim, attiginin en az 5/6 kati pozisyonu harcadigini (yanlis pas tercihi, faul, ofsayt, gol kacirma, kendisine atilan hava topunu alamama degil! kendisine atilan hava topuna cikmama) gozlemledim. burak, galatasaray'a ilk defa gelmis 96'daki terim'in de elini sikmamazlik edemezdi cunku terim hem karakter olarak sert biriydi hem de milli takimda kendini ispatlamisti. yani hamza'nin kendini ispatlamadan gelmis olmasinin bir baska sonucu oldugunda hemfikiriz.

    aslinda bircok konuda hamza'nin yaptigi hatalarin hata olduklari konusunda elestirenlerle hemfikiriz.

    emre colak asla kotu performans gostermedi aksine sag acik olarak sabri'nin aciklarini umut'tan daha fazla kapatabildi. belki ikisi de enerjik ancak emre'nin savunma bilgisi (ne yazik ki bu sozlukteki herkesin ongorebilecegi gibi) umut'tan kat be kat daha fazla. zaten hamza'nin gozumde bittigi mac olan fener deplasmaninda da ozellikle bu secimi beni en cok rahatsiz eden secimiydi. bu secimdeki hatayi gormemesi ve hatta hatta ilerleyen haftalarda da inat etmesi ise olayin fecaatini daha da arttirdi. yani burada genc oyuncuya guveni gectim, caykur rize macinda da gorup iyi verim aldigi, dahasi sabri'nin acigini kapatabilecek tek oyuncuya sirf genc ve tecrubesiz diye guvenmemesi var. o macta oyun sisteminden gol yiyene kadar da donmemesi, biz evde nasil dua ediyorsak onun da ayni sekilde takılması, pasif kalmasi belki daha da vahim. ha diyeceksin ki nasilsa yenemiyoruz. e nasilsa yenemiyoruz koy gencleri. hic degilse genclerin tecrube kazansin. dahasi umut gibi caliskan bir oyuncunun da kredisini taraftar nezninde tuketen adamdir hamza.

    sabri konusuna gelince. gecen birisi yazmis sadece eboue kesebildi diye. peki kac kere yabanci oyuncu alindi sag beke? kaci kesebildi? 1. o da eboue zaten. alin carole ayarinda fransa 2. liginden bir adam bu is bitsin ya. yani ne olacak sabri oynayinca satacagiz gelir mi elde edecegiz? jem readingte sadece mac basi para aliyormus. arkadas neyse ya bir konuya sinirliyken diger konuya sinirleniyorum resmen.

    melo'ya yedekligi bir kenara koyalim cunku ona yedeklik edebilecek kadrodaki tek futbolcu su an hamit. ne jem ne de bilal melo'nun yedegi olacak kalibrede oyuncular degiller. ustelik jem denilen topcu yekta'dan once giremez sahaya. celta vigo macini ispanyol kanaldan izledim. lan diyorum su devamli top kaptiran 20 numarali kazma kim. dikkatini cekerim onyargim yok. gittim bir siteden baktim galatasaray kadrosuna. jem'mis meger. ben 36 yasimdayim adami amcam zannedersin.

    ben vardir bir bildigi diyemiyorum bircok konuda. oyuncu tercihleri de, yerli oyunculara verdigi tavizler de, sabri meselesi de elinden gelse hicbir gence guvenemeyecek olusu da benim icin vahim hatalar. savunanlar belki ayni hatalarin duzelecegine dair bir umut tasiyorlar. umarim hakli cikarlar.

    uefa yaptirimlari meselesi hamza'nin isi degil. yonetim taraftari adam yerine koyup aciklamasini yapacakti. yapmadi. aksine yildiz alirim cilek almam, nokta transfer yapacagiz vs diyerek beklenti arttirdi. simdi de onun ceremesini cekiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın