• 18
    maalesef ki tip 1 diyabet hastasıdır. bu tanı kendisine 13 yaşında konmuştur 8. sınıftayken bir basketbol maçında uzatmalarda fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştır. sürekli insülin almak zorundadır. özellikle maç günleri sürekli aynı yemekleri hatta belki de aynı yemeği sürekli aynı saatte yemek zorundadır.

    bunun harici daha ilk senesinde 2007 yılında ameliyat gerektiren birçok ciddi sakatlık yaşamıştır.

    şeker hastası olan çocuklar için büyük bir umut ve rol modeldi kendisi. belki de 2007'deki o sakatlık olmasa çok daha adından söz ediyor olurduk. kolej kariyeri büyük başarılarla ve mvpliklerle doludur. bu yüzden de bu rahatsızlıklarına rağmen 3. sıradan draft edilmiştir... çok üzüldüğüm oyunculardan biridir. pek katkısı olmasa da 2009 ve 2010 yıllarında lakers ile şampiyonlukları vardır. şimdi biraz daha araştırdım da zamanında 4 sayfalık yazı yazırlanmış sports illustrated'da ve yüzlerce şeker hastasi çocuk velileri morrison'ın çocuklarıyla konuşmasını istemiş.

    ncaa'in mvpliği diyebileceğimiz oscar robertson ödülünün de sahibidir ayrıca.

    2013 yılında gonzaga'da asistan öğrenci olarak görev yapmıştır. geçtiğimiz sezon ise aynı takımda asistan video koordinatörlüğü yapmıştır.

    özetle büyük bir efsane yazılabilecekken 2007'deki sakatlığı mucizelere dayanan kariyerini bitirmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın