resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3953
    hala ve hala şu adamın sözleşmelerde söz sahibi olduğunu düşünenler var. cidden inatla bunu düşünüyorlar.

    bir, bu adam fatih terim değil. futbolcuyla gerekirse para pazarlığı yapacak bir adam değil. en azından şimdilik o taşşağı yok. görevi de yok.

    iki, inatla sabri var diye maxi pereira'yı istemedi diyorlar. ulan amına koyayım. bu adam sağ bek istemese rafael, maxi, dani alves isimleri neden ortalığa saçıldı. neden transfer listesinde bu adamlar vardı? azıcık analitik düşünülebilse burada sıkıntının kaynak yaratma kabiliyetsizi dursun özbek olduğu ortaya çıkar.

    üç, mbia alınmamış da bilal ve jem alınmış. m'bia imza parası artı 2,6 aldı. galatasaray, daha maxi'ye istediği parayı veremedi. huntelaar, yüksek geldi. bu adama neden o parayı versin. sezon içinde öyle harikalar yaratacağını da düşünmüyorum m'bia'nın.

    dört, burak ve umut'u neden göndermek istemiyormuş. allah aşkına, akıl ve mantık var. burak, 3 kazanıyor. evlendi, çocuğu oldu. keyfi yerinde. lazio, burak'a yıllık 5 vermedikten sonra neden gitsin? şampiyonluk var, şampiyonlar ligi var. lazio burak'a 5 verir mi? nah verir. herkes senin gibi enayi mi? umut'u isteyecek ve bu kontratı verecek bir kulüp çıksa zaten kimse tutmaz. sözleşmesi bitince fransa ikinci ligi ya da eskişehirspor'a falan gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın