resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3947
    maxi pereira varken sabri'yi tercih eden, en kotusunden stephane mbia varken ona verecegi parayi 32'lik bilal'e ve reading'in yedek oyuncusuna bolusturen adam.

    futboldan zerre haberi olmayan galatasaray taraftari da tarik camdal ve sabri gibi 2 babayigit varken bu takimin sag beke ihtiyacini oldugunu dusunuyor.

    yetmiyor umut bulut varken yuzsuz bir sekilde sag acik istiyorlar. olcan da var hem, biraz gobek baglamis ama halisaha maclarinda da hep gobekli abiler dokturmez mi zaten?

    hele hele burak yilmaz konusuna girmek istemiyorum bile.
    burak'in yerine su dunyada bir ibrahimovic alinabilir ama o da 33 yasinda.
    biz 31 lik sabri'lere zam yaparak porto modelini uyguluyoruz o yuzden ibo da bize yaramaz.

    ayrica son sene oyle bir top oynatmis ki takima, takimin kalecisi sezonun oyuncusu secilmis. bunu dunya'nin en iyi liginde underdog bir takimla basarmis.

    lan adam 2 kupa almis 2! galatasarayin kulup tarihinde kac kupasi var ki boyle nankorluk ediyorsunuz?

    abi bazı yorumlara baktım da cidden kolonya içip mi entry giriyorsunuz ağa siz ?

    edit: mbia'nin maasini bilal ve jem'e dagittigi tespitimin acigi bulunmus. matematiksel olarak denk degilmis.

    1) trabzon nere galatasaray nere... trabzonun 2.6'ya aldigi adami sen galatasaray olarak ancak 2.6'ya ikna edebiliyorsan git pencereden atla derim.

    2)o kadar sey yaziyoruz, hamza'yi savunmak icin ancak bu kadar ucuz bir yol bulabiliyorlar. bazi insanlarin hamza'yi ne kadar fanatikce, at gozlugu takmiscasina savundugunu gormek aci.

    3)madem oyle matematik dehalarina gelsin;

    hamza'nin cok memnun oldugu sabri ve tarik 2'lisi mac basilar primler dahil yaklasik 3.5m euro para alacak. git maxi'yi mi aliyorsun rafael'i mi aliyorsun diledigin adami al. hatta ekle uzerine az bir sey: dani alves'i al. yani alabilirdin.

    hamza'nin gondermeyi asla dusunmedigi ya da akil edemedigi umut ve burak 2'lisi mac basilar primler dahil yaklasik 5m euro alacak. uzerine eklemeden van persie'yi, ekleyerek ibrahomovic'i alirsin, hem de sponsorsuz.

    (yazilan maaslar uzerinden eski yonetime sallanmasin, hem ben onlari savunmuyorum hem de burada mesele bu adamlara prens gibi davranmak yerine neden bu adamlari gondermeyi dusunmedigi.)

    muslera ve sneijder 2-3 mac eksik oynasa hamza'yi bizden beter elestirecek hatta yerin dibine sokacak matematik dehasi arkadaslardan yorum bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın