resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7180
    eğer olsaymış robben ve ibrahimovic'i getirirmiş, bu havadan sallayan arkadaşlara tek bir sorum var. bundan tam bir yıl önce şu anda olduğu gibi forvet transferi lazım diye kıçımızı yırtıyorken neden kimseyi alamadı ? bir sene önce de burak-umut vardı hala bu ikili var. gitti transferin son günü dedemden yavaş pandev'i aldı oylesine. robben'i alırmış, yavaş alsın saçı başı dağılmasın. bu sene en azından podolski'yi aldık, aysal ise podolski'nin iki katına olcan adın'ı almıştı. bu arada şu anda haklı olarak sağ bekimiz kötü diyoruz, geçen sezon tarık ve veysel ikilisiyle sezona başlamıştık, türkiye liginin en kötü sağ beki veysel, ne çabuk unutulmuş saç baş yolduğumuz günler. şimdi olsa maxi pereria'yı alırdı demi, onu da alsın artık salih dursun, veysel sarı, tarık çamdal. sokaktaki adamda dört taneden bir tane tutturur.

    onden önceki yaz transfer dönemi chedjou, bruma, erman kılıç. arada bir tane de mancini zamanındaki devre arası transfer dönemi var onları hiç yazmayayım. gerçekten inanılmaz transferler yani bakınca çok net diyebiliyorsun şimdi başkan olsaydı robben ve ibra avustralya kampındaydı.

    edit: *futboldan anlamam futbolu anlayandan anlarim demisti, bulent tulun ve prandelli'yi dikti takimin basina. demek o kismi da cok iyi anlayamiyormus. ayrica bunu dedi diye yapilan transferleri elestirme hakkimiz yok mu, tamam elestirmeyelim artik unutalim gitsin ama burada sabahtan aksama kadar o olsaydi ibrahimovic, dunya yildizlari bizdeydi deniyor ben gecen seneden ornek verince 'o transfere karismiyordu taam mi' seklinde komik cevap.

    pandev konusunda sacma bir cevap verilmis, bes sene once en golcu sezonu yasamis ordan da inter'e gitmis *, hadi bir bilgi de ben vereyim ordan da napoli'ye gitti orda da oldu bitti. napoli bize gecirdi maalesef, para bile almadi, biz hemen 2.5 milyon verdik yilligina orasi ayri. dzemaili'den bahsetmiyorum bile, evet yabanci siniri vardi kabul ama sinir varken bile bunlar alindi, hayrovic-ontivero alindi. sinir olmasa kim bilir kac milyon daha bosa gidecekti.

    tarik niye alindi demiyorum, su anda sabri-tarik rotasyonuna ates puskuruyoruz gecen sezon cok daha kotusu * vardi diyorum. arenada veysel'in yedigi isligi fenerbahce yemedi, futboldan soguttu adam bizleri. tarik da onun yedegiydi. ayrica o tarik'a yaptigimiz 5 milyonluk yatirimdan dolayi su an pereria'yi alamadik belki de. yabanci sinirindan dolayi bunu gormezden geliyorum ama unal aysal olsaydi da dunya yildizlari alamayacaktik bu sacilan paralardan dolayi, kimse cebinden para verip transfer yapmiyor.

    alper potuk iki sene once 22 yasinda transfer gundemimize geldi, dikine oynayan diger turk oyunculardan farkli bir oyun tarzi vardi. 5 milyona anlasmistik, olsaydi kimse karsi cikmazdi *, olcan adin ise 28 yasinda o fiyata geldi. tekrar ediyorum podolski'nin iki kati fiyata.

    edit2: hala yabanci siniri deniyor, 2012-2013 sezonu muslera,eboue,dany,riera,melo,amrabat,elmander yani yedi yabanci varken sneijder aliniyor hepimiz yabanci siniri nasil olur diye hesaplarken bir de drogba geliyor.

    2014-2015 sezonu muslera,chedjou,telles,melo,sneijder,bruma alti tane yabanci var yani yine yabanci transferleri yapilabilir ki yapiliyor da gelen adamlar pandev, dzemaili, neden bunlar ? para yok diyelim, olcan'a tarik'a 10 milyon euro verdin, devam etseydi dorduncu yildiz da hayaldi zaten, bu adam nasil bunlara ragmen dunya yildizlarini getiriyor ? mancini ile para olmadigi icin istedigi yildizlar alinamayacak diye yollar ayrilmamis miydi zaten ? balik hafizali olmayin lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın