resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3945
    yani kadroda alttan alinacak oyuncular real'in barca'nin seviyesinde olsalar tamam diyecegim kendisinin uygulamalarina. hani burak gercekten takima katki saglayan bir oyuncu olsa, sabri cok iyi bir sag bek olsa, balta super bir bek ve stoper olsa diyecegim ki ya evet hoca hakli alttan alabilir bazen. yani basarili oyuncu toplulugu olur haydi derim neyse. ustelik hamza yerlileri iyi yonetti vs diyorsak yabanci hocalar neden basarisiz olmus itiraf ediyoruz demektir.

    ben el sikma olayinda burak'in ayni hareketi terime yapamayacagini dusunmekteyim. yemezdi. hamza'ya yapabilmesinin altindaki neden ise hocanin bu adamlari oynatabilmek adina verdigi tavizler.

    genc oyuncular konusunda sinan, emre, semih, koray, bruma, telles zaten takimin yarisi ediyor neredeyse. az buz oyuncu sayisindan bahsetmiyoruz. neredeyse hicbirini oynatmadi fener macinda. ornegin telles'e verdigi onemi de kendisinin arti yonlerini siralarken farkli tarihlerde belirtmistim. takimda su an sag acik yok. bence en uygun aday sinan. belki yasin ya da podoslki'yi ice dogru ters ayak sut hesabiyla da oynatabilir. dogru olur demiyorum lakin oyle dusunebilir. olcan veya umut'u oynatmak ugruna sinan kiralanirsa bence yine fecaat bir hareket olur. bunlari da ileride "onu yapsa elestirecektiniz, bunu yapmasa yine elestirecektiniz" denmemesi adina yaziyorum. bence dogru olan ya kaliteli bir sag acik transferi ya da sinan gumus israridir. bekleyip gorecegiz.

    eger hamza ve yonetim arkadas bu sene paramiz yok deselerdi ve hatta sozlesmesi biten oyuncularla yollarini ayirip hic transfer yapmasalardi canaydin doneminde oldugu gibi taraftar agzini acmazdi. jem 1-2 mactan fazla oynamaz. bilal keza oyle. sabri'nin sozlesmesini hadi diyelim yenilediniz 200bin lirayi verin sussun. hem kalabalik kadrodan yakinip hem de cercop neden doldurulur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın