resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3944
    yüzde yüz eminim ki yerinde mancini, prandelli veya ismi olan herhangi bir yabancı olsaydı yaptığı herhangi bir hamle sanki ilahi bir hamleymis gibi yaglanıp ballanacaktı. ama 4'ten aşağı yemeyen prandelli'yi eleştirirken doğru sözler bulmak için kendini yirtan sözlük ahalisi, hamza hocaya hakarete varan sözler söylemeyi hiç de yanlış görmüyorlar. herhangi bir kanıtı olmamasına rağmen ipi baskasının elinde, hırsız; yanlış olmamasına rağmen iktidar destekçisi deyip son derece sert sözler söylüyorlar.

    geldiğinden beri ilk etapta 10 numara top oynatmış, sonrasında 10 numara savunma yaptırmış hoca bilmem şu maçta niye şu adamı çıkardı diye kötü hoca ilan edilmiş, iki kupa aldırmış olmasına rağmen kredisi 0 olarak yeni sezona başlamıştır. 0 kredinin yanında karakter olarak dahi büyük bir saygıyı hak eden hamza hoca, bunun yanında galatasaray teknik direktörü gibi bir sıfata sahip olmasına rağmen saygı dahi görmemiş söylediği eleştiriye açık herhangi bir söz sanki küfretmiş gibi sözlük ahalisine batmıştır.

    peki taraftarının sezon ortasında havlu attırdığı, 8 ilk on bir 5-6 tane de kulübeye transfer istediği bir takımı iki kupayla sezonu tamamlatan hamza hocadan neden bu kadar nefret ediliyor?

    1-yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi sadece siyasi sebeplere bağlı olabilir. ki siyaseti insani ilişkilerde nasıl bu kadar belirleyici bir konuma koyuyor bu arkadaslarımız anlaşılması güç. hiç mi senle taban tabana zıt fikirleri olan arkadaşın olmadı? hiç mi değişik bir ortamda bulunmadın? bu biraz da sosyal medya kaynaklı galiba. sosyal medyadan nefret kusmak hicbir sey beğenmemek çok havalı çok havalı oluyor.

    2-fatih terim ile olan iyi ilişkisi olabilir. üstüne çokça konusuldu.

    3-bir baltaya sap olamamış insanların bu kadar hızlı yükselişi kıskanması. bazen sans yanımızda olmak zorunda. yani hamza hoca en az 10 sene daha pişmesi gerekirken birden takımın başına geldi. bu büyük bir şans. bende bu şansı mükemmel kullandı.

    yani bunun dışında takımı neredeyse 2011-2012 sezonu dirilişi kadar efsane sezona rağmen bu kadar eleştirilmesinin futbolla alakası olamayacagından bunlar aklıma geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın