resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3940
    kendisini savunanlara saygi duyuyorum. cunku savunma dediginde bir fikir var, soru var saygi var. "a=b cunku b=a lan kafasiz" gibi yazilari ise kaale almamak lazim.

    bir hocaya guvenmek icin o hocadan bazi sinyaller alirsiniz. ve guvenirsiniz. benim gordugum nacizane, su mesajlar:

    - en kolay kesilen oyuncular gencler. emre colak, semih, koray hatta baslarda yasin. yasin konusunda tepki gordugu icin geri adim atti mesela. kesemedigi oyunculara bakiyorum hep ayni isimler. bakin sinan gumus'e girmiyorum bile. bu sene olumlu isler bekliyorum dedi bruma ise gonderildi. haydi bruma konusunda yonetim kendisine ragmen bir is yalti diyelim. genclere guvenmeyen bir hoca izlenimini almadiniz mi? yani dun oynanan celta vigo macinda hazirlik pasinda top kaptiran hakan balta bu topu ilk kez mi kaptirmistir? peki semih'in koray'in bu topu kaptirma hakki neden yok? neden sol bekten devsirme hakan'a bu kadar guven? gelecegimiz kim? semih mi koray mi hakan mi? mukemmel olmayan hakan orada durdukca semih'in koray'in gelisimi baltalaniyor. keza emre colak. sol ayakli olmasina ragmen sag acikta presi ve enerjisiyle iyi oynamasina ragmen neden 5-6 mac kesildi ve umut oynadi? neyine guvenildi umut'un. dahasi bu hatanin farkinda mi kendisi? degil. bunun icin ozur diledigini hatirlayan varsa beni duzeltsin. ben kendisine guveni fener macinda biraktim acikcasi. ozetle hicbir genc adami oynatmamasi beni soguttu.

    bakin farih terim'i evet siyasi sebeplerden oturu sevmiyorum. siyaset dedigin halt da senin benim hayatim. sevmeyenler siyasi vs yeaea diye kucumsenecek birsey degil. bu memlekette zorbadan, zalimden yana olmak kucumsenecek bir davranis degil. kendisi siyasi olmasaydi benim de siyasi bir tepkim olmazdi. lakin 3. doneminin ilk fener macinda emre'yi semih'i oynatmasi cesaret isidir. ayhan'a vs yaslanabilir, balta'yi bek oynatabilirdi vs.

    adalet. emre colak el sikmadigi zaman disiplin var adalet var. kaldi ki yanlis. sen niye el sikmak zorundasin? cikan ciksin otursun. burak elini sikmadiginda da "olabilir boyle seyler" deme o zaman. en basta burak'in saygisi kalmaz.

    guardiola'nin en buyuk ozelligi degil mi genclere guven duymasi? bahsettiginiz hocalardan hangileri boyle buyuk hatalar yapiyor?

    ipler hamza'nin elinde degil. futbolcuya dayali bir duzen var. bu duzen yikilmadikca da biz kosan, kendini ispat etmeye calisan topcu degil, mutsuz, hocasinin elini sikmamaya meyilli topcular gorecegiz. bize kalli'nin sistemi lazim. yetenekli hucumcu genclerin, kendilerini ispat icin pres yapmalari lazim. vasat adamlarin bos kaleye yanlislikla attiklari golden sonra sus isareti falan yapmalari degil.

    bu taraftarin cogunlugu galatasarayli olurken pres futbolunu gordu. 2 dakikalik yarim saha presi bile buyuk bir tezahuratla karsiliyorlar. ancak bunun icin kondusyon ve calismak onun icin de hocaya saygi esas. hocamiz oylesine futbolcularin mutlulugunu dusunuyor ki kosmak cok calismak ikinci planda gibi geliyor bana ne yazik ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın