resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3930
    --- alıntı ---

    galatasaray başkanı dursun özbek’in, “uefa’dan ceza alan bir başkan olarak anılmak istemiyorum” diyerek pahalı transferleri veto etmesi, sarı-kırmızılı taraftar üzerinde büyük yankı uyandırdı. ancak teknik direktör hamza hamzaoğlu’nun ılımlı yaklaşımı, yönetimi sevindiren en büyük faktör oldu.

    hamzaoğlu’nun yakın çevresine yaptığı değerlendirme, galatasaray yönetimi’nin yüreğine su serpti. sarı-kırmızılıların teknik patronunun, “ben bilmiyor muyum transfer istemesini? ancak kulübü düşünerek hareket etmek zorundayız. kalan sağlar bizimdir. elimizde çok yetenekli ve geçen sezonu çifte kupa ile kapatan bir takım var. karamsarlığa kapılmaya gerek yok. rakiplerimizin ne yaptığı, kimi aldığı bizim işimiz değil. ben 28 mutlu adam görmek istiyorum” değerlendirmesinde bulunduğu ifade edildi.

    alınan karara saygı duyacağını ifade eden sarı-kırmızılı teknik adamın, “hangi hoca transfere hayır der ki! ama bizim durumumuz farklı. bu yüzden elimizdeki potansiyeli en iyi şekilde kullanmalıyız” dediği öğrenildi.

    celta vigo galibiyetinin ardından takımı değerlendiren hamzaoğlu, “şu an için takım beklediğim seviyede. çok daha iyisini istemiyorum” dedi. podolski’yi ileride görmek istediği söyleyen hamza hoca, “45. dakikada çıkmak istemedi, ama yine de çıkardık. oynatsak fazla gelecekti” diye konuştu.

    --- alıntı ---
    http://m.milliyet.com.tr/...2091399-skorerhaber/
App Store'dan indirin Google Play'den alın