• 2191
    bence bazı arkadaşlar yanlış yerden yaklaşıyorlar olaya. evet bu adamlar anelkalı kadroyla şampiyon olamadılar doğru ancak onların anelkalı kadrolarına karşılık da senin elinde hayvani bir hücum hattı vardı zaten.

    hakan şükür, ümit karan, necati ateş gibi bugün herhangi biri takımda olsa as forvet olacak adamların 3' ü de bizdeydi. üzerine bir de ilic vardı. hasan şlaş o sezon ikinci baharını yaşamıştı gerets ile.

    thomas ve song gibi benim gördüğüm en iyi tandemlerden biri vardı ve kalede mondragon vardı. yani evet fener' in yıldızları bizden fazlaydı ama bizim de o zamanki hücum gücümüz şimdikinden fazlaydı, buna rağmen fener' in hatasıyla mucizevi bir şampiyonluk kazandık. yani fener o sağlam kadrosuyla dağılmadı, sonuna kadar getirdi, finali yapamadı.

    rakibi küçültmek ya da kendimizi büyütmek çözüm olsa keşke. bir gerçeği kabul etmek gerek, bu fenerbahçe mental bir sorun yaşamadığı sürece, takım içinde uyum olduğu sürece bu ligde her takıma içeride de dışarıda da gol atar. hazırlık maçlarını görüyorsunuz işte, herkese her türlü golü atıyorlar ki daha van persie girmedi takıma.

    biz henüz form tutmadık, sonuçta fenerbahçe ligi erken açıyor onlar elbette daha hazırlar ve biz de mutlaka şimdikinden daha iyi olacağız. mevcut durumda savunma yönünden bakıldığında 2 takımın da ciddi zaafları görünmekte ama hücum yönünde fenerbahçe futbol takımı bizden hem kağıt üzerinde daha önde hem de takım olarak daha organize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın