resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3927
    galatasaray'da bir teknik adamdan habersiz, ona ragmen transfer yapilmasi mumkun degil. unal dayi haric. o da en fazla listedeki dorduncuyu getirdi inadina. onun da futboldan anladigini iddia eden danismanlari vardi. bildigim kadariyla ozbek'in yok. tanman'in da ben baskandan ya da hamza'dan habersiz transfer yapacagini zannetmiyorum. aksine "haberim yok" bir adam kendisi. yani ondan gizli transfer yapilir da o baskasindan gizleyemez gibime geliyor.

    sozluk formatina uydurup insanlara hakaret etmeyi aliskanlik haline getirmis, hamza'yi zekice savundugunu zannedenlerin, gerizekalica savunma yazilarini bir kenara koyacak olursak...

    savunma yazilari genelde yonetimi elestirir duruma gelmis. "sabri bizim evladimiz sozlesmesinin uzatilmasi icin elimizden geleni yapacagiz"; "jem karacan kemik gibidir ne alacagini bilirsin"; "burak'la umut'la tatli rekabet edecek futbolcu ariyoruz" sozleri kendisine ait. iki ihtimal var, ya sen istiyorsun yonetim yapiyor; ya da yonetim yapiyor sen normallestiriyorsun. yonetimin halka iliskiler uzmanisin yani. ikisi de ayni derecede vahim aga. karari sen versen ve oyuncular kotu ciksa normal sartlarda olabilir denilebilir. oyuncu transferi kumardir en nihayetinde. lakin bu kadar bile bile lades transfer ve sozlesme uzatma vehameti beraberinde hakli elestirileri de getirir. kimse kusura bakmasin.

    lakin bu hamza'yi koruma gudusu, ultraslan tarafindan kabul gorecektir eminim buna. ultraslan once yonetim istifa diye bagiracaktir. bunun baslica sebebi de ali durust'un veya albayrak'in yonetimde olmamasi.

    kesin olan birsey var: bu sene statta curcuna var. taraftarin buyuk cogunlugunda hamza'nin kredisi bitti. daha once de belirtmistim her transfer hakkinda bu kadar cok konusmamasi gerekiyordu. atese atildiginin farkindaydi ya da degildi. sonuc olarak 1 agustos'a birakildi transferler ve ortada kaliteli topcu kalmayacak buyuk ihtimalle. hani "noluyor lig biteli daha 1 hafta oldu ne bu feryadiniz" diyenlere selam olsun. oyle bir gecer zaman ki iste. boyle olunca da yapilan jem karacan, bilal transferleriyle kaldik. taraftar tepki koymasa podolski yok. dunku iki gol de oyle. "salakca elestiri yapan taraftar" olmasa sirf cer cop olacakti takim. "zekice" biat edenlerin ise katkisi nedir sormak lazim. sormaya gerek yok. paragraf paragraf hakaret isitecegiz simdi hic gerek yok.

    taraftar su an beklemede. bakalim lig baslamadan krediler duzelecek mi? sag bek alinacak mi? hele bir de telles gonderilirse iyice kredi sifirlanir. sag acik alinacak mi? forvet alinacak mi? alinmazsa yasin podolski donusumlu kac maci cikarirlar hoca kac mac kalir garantisi yok.

    eger bu kredi duzeyiyle lig baslar ve gecen seneki yasin olayi gibi bariz taktiksel hatalar yapilirsa yonetimden once, ultraslana ragmen hamza istifa diye bagirilir. acikcasi hamza giderse bu les yonetimin getirecegi hocadan da korkmuyorum degil.

    yonetim giderse ne olacak peki? ali durust hamza ile devam eder. hamza cok yipranmissa baska bir yerli hoca gelir. tam terim'in istedigi yapilanma olur. birkac seneye de terim sportif direktor olarak atanabilir olmadi 5 seneye baskan olarak gelir.

    hamza gider yonetim kalirsa en fazla bir sene daha kaybederiz. sacmasapan sonuclarla onlar da gider. boylece inan kirac'in "buyuk ama cok da buyuk degil galatasaray" projesi iyice batar. cunku artik bu devirde ya gelirlerin ve borclarinla cok buyuk olarak hayatta kalacaksin ya da hep kucuk kalacaksin ve o borclar illaki artacak.

    acikcasi gelecek cok parlak degil. her halukarda sike cetesine boyun egecek bir yapilanma eninde sonunda bize sunulacak. profesyonellikten uzak bir sekilde yonetilecek galatasarayimiz. ben taraftarin kulube el koymasini da gayet mumkun goruyorum. olunca sasirmayacagim
App Store'dan indirin Google Play'den alın