• 8
    koleksiyoner mantığıyla düşünürsek 15/16 sezonunda çıkan formaların ilerleyen yıllarda değer kazanmasına neden olacaktır.

    çünkü bu formalar sadece bir defa üretilecek.
    sınırlı sayıda yani.
    ilerleyen yıllarda üretilecek 4 yıldızlı formalarda hep sıralama yanyana olacağından store'larda bir daha bu şekilde bir forma bulma imkanı olmayacak.
    mesela bundan 10 sene sonra elinizdeki 40 tane formayı oğlunuza gösterirken diyeceksiniz ki; bak evlat bu forma çok değerli. 4 yıldızı taktığımız sene aldım bunu. nike formaları önceden bastığından "herhalde bizim şampiyon olabileceğimizi tahmin etmiyordu salaklar, oysa bizim kadromuzda bir sağa bir de sola yatıran sneijder vardı" 4. yıldızlar sonradan üst tarafa dikildi. aman çok dikkatli koru o yüzden bunu. benden ilerde sana miras kalacak...

    siz şimdi formanızı alın. bu lafları ederken tarih her zaman kazananın bakış açısını yansıtır, nasıl olsa biz o dönem galatasaray taraftarı olarak bir boku da beğenmiyorduk, her şeye carcar konuşuyorduk demezsiniz.

    ben jem karacan ve sabri'ye verilen kontratlar sonrası bu sezon forma almayı düşünmemekle beraber, sırf şu yukarıdaki muhabbet yüzünden bu kararıma kesin diyemiyorum. sanıyorum sonunda irademin zayıfladığı bir anda store'un tekine dalıp, bana 4 yıldızlı forma ulan! diye bağırıcam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın