resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2092
    adam sol bek ya, nasıl olur da bir sol bek hem tüm defansı toplarken hem isabetli orta açamaz, hem rakibin sağ kanadını hallaç pamuğu gibi atarken hem ara pası veremez, hem kendi kanadını ve kanadına yakın stoperi derleyip toplarken hem orta sahasına yardım edemez. nasıl olur da bütün bunları her maç yapamaz. amk öyle sol bekin. bir sol bek oyuncusunun görevi bunlar değilse ne? hem sol bek oyuncusunun değeri takımda defansta kendisiyle birlikte oynayan diğer 3 futbolcudan ayrı ölçülür. çünkü sağ bekin yediği bir boku ancak sağ bek toplar, yoksa sağ bekin yediği bir haltı sağ stoper, sağı toplamak için beke giden sağ stoperin boşluğunu diğer stoper, o stoperin boşalttığı alanı da sol bek toplamaz. ya da olası bir stoper hatasında veya orta sahada kaptırılan bir topta sol bekin yapması gereken hiç bir şey yoktur. önünde oynayan sol açık oyuncusunun defans yapıp sol beke yardım etmesi falan diyor bazıları, hangi çağda yaşıyor o zirzoplar azizim. sol bek dediğin kendi sol açığına sürekli yardım ederken, rakibin sağ kanat ve sağ bekini tek başına durdurur. durduramıyorsa siktirsin gitsin zaten takımdan. sol bek dediğin orta sahası düşmüş, defansının ağzı yüzü yamulmuş bir takımda bile tek başına orta sahayı defansı ve sol kanadı toparlamalıdır. toparlayamıyorsa bağlayın kuyruğuna tenekeyi, biraz da korkutun, aşağı malta'da iki kapıyı da kilitleyip salın ortaya, gece boyu kaçmaya çalışıp koştursun dursun, bize de eğlence çıksın de mi ama? hal böyleyken telles ne oynamaktadır ki hacı? tellesi'in allah belasını vermesin, iki eliyle bi topu doğrultamıyor telles, ben maç esnasında benimle birlikte maç izleyen kim varsa zorla onları da telles'e küfür ettiriyorum, yaptığın işi seveyim telles demeyeni yanımdan siktir ediyorum. sonuçta teneke topçu amk.

    hem ayrıca bu teneke gidince alacağımız sol beklerin isimleri de belli; marcelo, filipe luis, jordi alba, david alaba... bu dördünden evet cevabını aldık, sadece jordi alba'yı kulübü bırakmak istemiyormuş, en son; gideceksen bari telles'i senin yerine bize göndersinler demiş barcelona, tabi alba barça'nın telles'i istediğini duyunca "ıyyyghhh" demiş, "bunlar meğer ne kadar vizyonsuzmuş, telles'in adını ağzına alan kulüp teneke kokuyor" demiş, kulüple ipleri koparmış, ondan alba'nın bonservisinde sorun çıkarabilir barça diyorlar, yoksa adamla anlaşmışız yani. teneke telles'in takımdan defolup gitmesini bekliyoruz amk. herifçioğlu da buldu tabi yiyimli kapıyı, bir türlü gitmiyor takımdan.. teneke herif ne olacak...

    hastayım bu sözlüğün futbol dehalarına amk, günün birinde bu futbol dehalarının yorumları sayesinde kendimi sikicem evde.. hll spr dvm beyler, telles teneke, bruma çöp, burak süper, sabri bizim evladımız, evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın