• 126
    takvim gazetesinin yaptığı über haberde ortaya çıkmış şeydir. başlık rvp'nin 2 yıllık parasının 1 haftada çıkması. içerikte aynen şu yazıyor:

    "1 haftada kombineden 28 bin, fenerium'dan 2 bin hasılat yapılarak toplamda 30 milyonu kasasına koydu."

    ahsjashgksnfdnkdgj 28.000+2.000=30.000.000 helal süper devam.

    bir de haberin başına "birçok kesimden, "fenerbahçe bu parayı nasıl ödeyecek?" eleştirisi gelirken, sarı-lacivertli yönetim kasasını doldurmaya başladı." hahahah ulan kılıf uydurmanın da bu kadarı olur ya.

    neresinden baksan tutarsızlık içeren bir haber. hani toplam rakam 30.000 olsa topuk yaylasının 1 aylık elektrik giderini karşılar anca. diğer taraftan fenerium'un 2 bin tl kar etmesi ayrı komik. 20 tane forma satsan o para çıkar zaten amk.

    akılları sıra böyle kolpa haberlerle bu transferlere kaynak yaratacaklar. ülker de ülker diyip duruyorlar fakat ortada halen resmi bir sponsorluk anlaşması yok. ülker diye çığıranlar önce bana lütfen ülkerle yapılmış resmi anlaşmanın belgesini göstersinler. ondan sonra biz de eyvallah diyelim. bu paranın nereden geldiği halen soru işaretidir. böyle sikindirik haberlerle ancak fb taraftarının mastürbasyon yapmasını sağlarsınız.

    hayır işin kötüsü bir de bu heriflere transferlerin kaynağını sorsak, gelip bu haberlerin linkini verecekler amk. tek kelimeyle yazık.

    aha bu da haberin, pardon palavranın linki: http://m.ligtv.com.tr/...lik-parasini-cikardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın